2012. július 23., hétfő

Bejelentés


Igen Tisztelt Olvasóim!

Ha a blogomat rendszeresen olvassátok akkor tudtok róla, hogy blogolási tevékenységemet egy kicsit komolyabb közegben is elkezdtem.

Mivel úgy néz ki, hogy az átállás a wordpress alapokon nyugvó blogra sokkal könnyebb mint azt én gondoltam, ezért az itteni tevékenységemet ezennel beszüntetem.

Az új blogom pontos címe: blog.hidegfem.eu. Figyelmetekbe ajánlom a képgalériámat is a pictures.hidegfem.eu  weboldalon ahol képeim maximális felbontásban találhatóak meg.

Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

ui: Remélem az átállás nem fog túl nagy gondot okozni nektek.

















2012. július 17., kedd

Gerber - Bear Grylls fűrész

Üdv Mindenkinek!

Na ez is sorra került. Kipróbáltuk ezt is, és sajna ez sem győzött meg minket. De hogy te is véleményt tudj alkotni ezért felvettük, és megszerkesztettük neked. 
Ime.

Tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky




2012. július 15., vasárnap

A blog

Üdvözletem Mindenkinek !

Kicsit figyelmesebbek biztos észrevették már, hogy blog.hidegfem.eu címen egy másik blogom van alakulóban. Jelentem elvileg kész van. Tesztelésre és vélemény nyilvánításra vár.

Kicsit meguntam már a blogspot idegesítő kis hibáit és gondoltam egy nagyot és wordpress alapokon alkottam egyet Fráter Attila segítségével.

Ami igen lényeges különbség, hogy egy igen komoly képgaléria is kapcsolódik hozzá amit a pictures.hidegfem.eu oldalon is külön megtalálhatsz. Remélem tetszik az új elgondolás és az új design.

Kattints oda és ott kicsivel több infót is olvashatsz.

Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky 


2012. július 8., vasárnap

A TANYE nyertesei - 2012

Üdv Mindenkinek!

Emlékeztetésképpen:
Úgy döntöttem, idén nem két hanem három nyertest fogok értékelni.
* Első nyertest a Triumvirátus ( Rebel, Firesnake és jómagam) fogja kiválasztani
* Második nyertest Ti, azaz aki a legtöbb lájkot kapta a fotójára.
* Harmadik nyertest pedig én. Elsősorban olyan képet szeretnék választani ami nagyon egyedi lett a képek között. Ami valahogy “más” mint a többi mondhatni “kilóg” a sorból, Továbbra is fenntartom azt, hogy a véleményünket/véleményemet nem akarom megindokolni. Teljesen szubjektív lesz a döntés.

A nyeremények a következőképp alakulnak:
1. díj: Megkapja azt az előjogot hogy választhat a 3 nyeremény közül
2. díj: Választhat a maradék kettőből
3. díj: Kapja ami megmaradt

A három nyeremény:


  

  


Alapból azt mondtuk, hogy nem magyarázzuk meg a szubjektív döntésünk a nyertesekkel kapcsolatban de azért legyen itt mégis pár szó. 3 győztest hirdettünk 3 különböző kategóriában.

- Első kategóriában Papucsek Józsi pók a halójában képét találtuk a legjobbnak. Tökéletes a kép témája. Ez rögtön megfogott mindkettőnket. A kép minősége is jó bár ha ez alapján díjaztunk volna akkor sok nyertesünk lenne.
- A második kategória győztese Vass Zorán fotója volt. Ő a közönségdíjasunk. Őt lájkoltátok a legtöbben ( Ő volt a legügyesebb a képének a managelésében ). Nem szorul egyéb magyarázatra.
- A harmadik kategória győztese pedig Stephanie Tuvunek. Ebben a kategóriában a különlegességet próbáltuk díjazni. Uraim, ugye nem kell megmagyarázni a döntést :D

Köszönjük a beküldött fotókat mindenkinek és reméljük játszhatunk legközelebb is együtt :)

Nyertes képek sorrendben:


Kérem a nyerteseket, hogy jelentkezzenek nálam a hidegfem@gmail.com emailcímen. Mégegyszer gratulálok nekik és a nyereményükhöz sok sikert kívánok.

Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

2012. július 3., kedd

A videó

Üdv!

Ezennel megszületett az első "bemutatkozó" videóm Borbély János keze által. Jegyezzétek meg a nevét mert még találkozni fogtok vele.
Kíváncsian várom véleményeteket.

Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky


Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez