2009. június 7., vasárnap

Élvezd Te is az Extrákat!

Új fejlesztést követtünk el a Syaky Online Késboltja webáruházon. Mostantól működik az extrák menüpont is.


Az extrák alatt, a szakirodalom panelen további négy irányba léphetünk tovább:

  • Cikkek,
  • Tesztek,
  • Képgalériák,
  • Videógyűjtemény.


Jelenleg a négy kategóriában egy-két anyag van fenn (összesen öt), de a tartalom folyamatosan bővülni fog. Ezzel az újítással Syaky régi vágya is teljesül: a webáruház így az értékesítésen túl a hasznos anyag megjelenítésére is fókuszál.

Belépve a négy kategória valamelyikébe (példánkon a tesztekbe) mappaszerűen látjuk a tartalmat, kiegészítve a legnépszerűbb tartalmak gyüjtőmappájával, és kapott egy visszalépés vezérlőmappát is ez a nézet.

Ha a konkrét tartalom mappájára kattintunk, eljutunk a cikkekhez, ahol azok feltöltési dátuma is látható. Itt a blogon ha az alábbi képre kattintasz, most eljutsz a "Góliát - tegnap és ma" című cikkünkhöz is.

Kellemes böngészést!

2009. június 4., csütörtök

Amikor az ár a fontos...

.
Új funkcióval bővültünk

Ha megszületik benned a vágy, hogy egy jó kést akarsz birtokolni, sokféle igény alapján választhatsz. Van, akinek a több funkció az elvárása, akad akinek inkább a penge anyaga/ötvözete a fontosabb. Túlélő és taktikai késeknél a kés ellenállósága, "strapabírása" is fontos szempont lehet, és persze ezeken kívül további igények is gyakran előfordulnak.

Ugyanakkor felmerül annak az igénye is, hogy - bár minőségi kést szeretnél venni - egy adott összegen belül tudj maradni. Webáruházunkban, a keresés összetett funkcióján belül már eddig is lehetett szűkíteni árak szerint (minimum és maximum ár).

Korábban a termékek felsorolása a termék neve alapján történt. Most azonban - ahogy az alábbi képen is látható - újabb funkció került bevezetésre, ugyanis a termékkategóriákon belül ár szerinti sorrendet is be lehet már állítani. A példában is szereplő vadászkés kategória 64 terméke az ár szerinti rendezést kiválasztva azonnal átrendeződik, az első helyen a legcsekélyebb árú termékkel, s haladva az egyre értékesebbek felé.


Őszintén reméljük, hogy e funkció is komfortosabbá teszi a böngészést késeink között. Ha eddig néhány ár elijesztett, próbáld ki ezt a lehetőséget - csak jól járhatsz!

A Syaky Online Késboltja webáruház Kryx munkája.

2009. június 2., kedd

Csúnyát bakiztunk - de kijavítottuk

.
A kés anatómiája című e-könyv letöltését már korábban lehetővé tettük itt a blogon. Ez az írás Jay Fischer: Knife Anatomy című műve alapján készült, nem szó szerinti fordításban.

Sajnos elkerülte a figyelmünket, hogy a letöltési linkhez egy olyan munkapéldányt tettünk fel, aminek a próba jogi szöveg oldala maradt fenn, nem pedig a forrásmegjelölés. Szerencsére azonban a késportál egyik rangidős felhasználója észrevette a hibát, és jóindulatúan felhívta rá a figyelmünket.

Mostanra természetesen e hiba már kijavítva, a letöltési linkeken már a módosított és a forrást is tartalmazó anyag érhető el! A hibáért természetesen elnézést kérünk!

2009. június 1., hétfő

Hogyan használd a pillangókést...

.
A pillangókés ugyan nem tartozik a fő profilunkba, mindazonáltal a webáruházunkban is található egy Benchmade Bali-Song mod .42.

Használatukra nem lenne célszerű örök életű szabályokat felállítani, egy azonban fontos: használjuk óvatosan, és lehetőleg békés célokra.

Az alábbi kis videóval egyfajta kitekintést is szeretnénk adni, hiszen a pillangókés kezelése - ügyes és gyors nyitása, összecsukása már önmagában egy olyan feladat, amiért sokan vásárolnak ilyen "játékszert".


Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez