2010. augusztus 21., szombat

Hírkavalkád

Üdv Mindenkinek !

Mint ahogy a cím is mutatja most ömlesztve kaptok egy kis információáradatot.

* Weblapom sajnos nem elérhető a hosszú hétvége folyamán - információim szerint - mivel szerver karbantartás van a szolgáltatómnál. Ha minden igaz, valamikor vasárnap este folyamán lesz ismételten elérhető. MŰKÖDIK ! -ha minden igaz

* Látom a videókra a "szavazás" ismételten rendesen beindult. A versenykiírás szerint fog a nyeremények kiosztása zajlani. Jobb ötletem nem volt, remélem valami valóságalapja azért van a jelenleg kialakult helyezési sorrendnek és nemcsak a számítástechnikai tudás van a háttérben.

* Fórum beindult. Örülök neki, hogy már vagytok páran akik már birtokba is vettétek. Remélem egyre többen lesztek. Segítsetek nekem, segítsünk egymásnak.

* Kaptam pár építő jellegű kritikát a webshoppal kapcsolatban amit már át is alakítottunk/kijavítottunk.
- gyorskereső átalakítva, hogy ne kelljen annyiszor kattingatni rá
- nem működtek megfelelően a jobb oldali menügombok (nem frissítettek ha ismételten kattintottál rá)
- bal oldalt TOP 3 megszüntetve - "Kinálatunkból" kibővítve

Bármi észrevételed lenne ami valami oknál fogva nem "jön be", vagy éppen nem működik megfelelően írd meg (akár emailben, akár a fórumon) és utánanézek mit tudok tenni a cél érdekében. 

Tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

ui: Mesterségek napjára sajnos nem tudtam elmenni, így sajna a részemről elmarad a poszt.

1 megjegyzés:

  1. Szia Syaky!

    Nekem csak annyi észrevételem lenne, amit jó lenne esetleg javítani,hogy ha a "Gyártó szerinti keresés"-t választjuk, akkor beadja a gyártó mondjuk 64 kését, és nem lehet rendezni őket,hanem összevissza árakkal adja be, és nem lehet kiválasztani,hogy mondjuk ár szerint növekedjen.Ez szerény véleményem szerint picit kényelmetlen.

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.