2010. október 11., hétfő

Megmaradok.....

Üdv Mindenkinek !

Mivel többen is érdeklődtetek hogylétem és betegségem felől gondoltam pár sorban/nagy vonalakban megosztom veletek miért is voltam (kellene lennem) kórházban. Azért írom, hogy kellene lennem mert saját felelősségre eljöttem mert nem bírtam a "börtön" kosztot valamint a környezet inkább betegebbé tett mint gyógyított volna. Aki volt már kórházban tudja miről is beszélek.


Belevágok a közepébe és nem kezdem el Ádámtól és az Ő Évájától.

A elég régóta tudomásom van arról, hogy sajna bizony vesekövem van. Eddig elég jó eléldegéltünk együtt de a múlt héten megunta és begyulladt ezért folyamatosan görcsölt. Ez egy igen fájdalmas művelet, valamint a veséd tönkre is mehet benne. Irány kórház, antibiotikum hegyek na meg egy kis katéter és lehet gyógyulni. Mivel folyamatosan, minimum hőemelkedésem volt ezért nem engedtek haza. Én úgy gondoltam otthon is tudok feküdni és gyógyszert bekapkodni ezért saját felelősségre hazajöttem és itthon lábadozom.

Megjegyezném míg nem voltam itthon a párom elég ügyesen vezette a boltot, elmaradás/csúszás szinte észrevehetetlen. Kimozdulni, most se nagyon mozdulhatok ki de a párom bizonyított, hogyha nagyon kell még a gyerekek mellett is tud nekem aktívan segíteni.

Tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

11 megjegyzés:

  1. Ezúton is mihamarabbi gyógyulást kívánok! Az asszonyodhoz pedig gratulálok, a mai világban nagy kincs egy olyan ember, akire bármikor, bármiben számítani lehet!

    Üdv és jobbulást. LetItBurn

    VálaszTörlés
  2. "Testem,lelkem, mint egy meredek sziklakő. Nem törhet meg senki és semmi. Ha egyszer elindultam, nincs visszaút..."

    Jobbulást!

    VálaszTörlés
  3. Jobbulást kívánok!

    Üdv
    shadow8

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm figyelmességeteket.

    syaky

    VálaszTörlés
  5. Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked, Tamás!

    Üdv
    Wegrosta

    VálaszTörlés
  6. Kalcium oxalát ? Nagy fájdalom, világvége hangulat,de nem nagy ügy a szervezet számára.Gyufafej méret alatt biztosan kijön,felette ultrahangos zúzás.Vágni szinte soha nem kell.Legnagyobb ellenséged a folyamatos stressz/aggódás.Megváltoztatja a test kémijáját,ezért lelki eredetű anyagcsere betegségnek tekinthető.Ha hajlamos vagy rá többször elő fog jönni.A jó hír az,hogy egyre rövidebb ideig tart és kissé kitágul az uréter három anatomiailag szűk része,ahol elakadhat.Van egy csodaszerem is : a görcs kezdetekor forróvizes kádba ülök-- a fájdalmat szó szerint elvágja.Magamtól jöttem rá,a ,,gyógyítók" erről nem tájékoztattak. Üdv : Lasker

    VálaszTörlés
  7. Az a baj, hogy túl nagy a kövem, hogy segítség nélkül kijöjjön. Valamint míg a gyulladásom megvan addig hozzám sem nyúlnak.

    VálaszTörlés
  8. Tamás jobbulást kívánok neked! Ilyen asszonyka mellett biztos a gyógyulás :D

    Üdv.:
    protect

    VálaszTörlés
  9. Jobbulást kívánok és kitartást, amíg jobb nem lesz!!!!
    Üdv:

    Misi

    VálaszTörlés
  10. Köszi, köszi, köszi ! :D

    syaky

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez