2011. január 31., hétfő

Sorry..... Bocsi..... Elnézést........



Üdvözletem !

Elnézést kell, hogy kérjek azoktól a vásárlóimtól akik az elmúlt hetekben Spyderco vagy Cold Steel termékeket rendeltek tőlem és még mindig nem kapták meg.

Ez most jelenleg nem az én hibám. Sajnos -egyes- a már fenn említett termékek nagy részéről nem tudok infromációt beszerezni a nagyker leltározása miatt.

Hogy meddig?! Ha minden igaz a jövő héten már tudnak infóval szolgálni mi az amivel ki tudnak szolgálni.

Az emailek küldése folyamatban van.

Tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

2011. január 23., vasárnap

Meglettem de sajna még nem teljesen.... UPGRADE

Üdv Mindenkinek !

Kicsit eltüntem. De meglettem. Sajna a vesém megtalált egy kicsit keményebb formában mint pár hónappal ezelőtt.

Ha lúd akkor legyen kövér.Tartja a mondás. Nálam ez általában be szokott jönni.

Röviden:
Szereztem egy vérmérgezést amit már a szervezetem csak akkor jelzett mikor már az elég végső stádiumban kerültem. Két napon keresztül 3 dokit jártam meg. Nagyjából tudtuk mi a baj csak nem sejtettük :D. Hiába nézték jobbról, balról a vesémet nem találták meg a konkrét hibát. Tömtek fájdalomcsillapítóval ami jó is volt vagy 6-8 órán keresztül. Egyszer csak kb. 3. nap a fájdalom megjelenése után szervezetem nem bírta tovább és a megadta magát. Jött kicsivel több mint 2 nap intenzív, és a lábadozás megkezdése.Hogy még mi lesz belőle pontosan, na és mikor azt egyenlőre nem lehet tudni. Jó pár nap kényszer pihi vár még rám.

Ma jutottam el abba a testi-lelki idegállapotba, hogy végre tájékoztatni tudjalak titeket az esetlegesen előforduló késésekről. Jelentem a párom a staféta botot átvette, de azért mindent ő sem tud. De azt kell, hogy mondjam a 4 gyerekem mellett tök jól csinálja.

Ha bárkinek bárminemű kellemetlenséget okoztam volna esetleg okoznék  hangosan elnézést kérek tőle, és kárpótlom valamely úton-módon.

Holnapi nap folyamán nekiugrok az emailek megválaszolására is.

Erőteljes sorry mindenkitől.

Maradok tisztelettel.
Sztrakkay aka syaky

UI: hazaengedtek, otthon vagyok de közel sem gyógyultan. Személyes átvétel jelenleg csak a házam előtt. Innentől kezdve egy kicsit rugalmasabb lesz minden. A munka nagy részét még mindig a párom csinálja. 

2011. január 15., szombat

2011 Tatabányai túra képekben

Üdv

Túránkat ezennel képekkel is közzé teszem. Remélem nem gond.

Tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

Az idő egy kicsit ködös.
Nagyon furcsa volt, hogy sehol semmi korlát/felirat. Tetszett. Kisgyerekkel igen óvatosan.
 



Igen ez én vagyok.

Ez is.

Látvány gyönyörű.Ezért szeretek télben/hóban túrázni.
Egy lépés és.... de a kilátás magáért beszél.
 






Na végre megvan a kilátó !



Kilátás fantasztikus.
 

Nem kicsi. HATALMAS.

2011. január 13., csütörtök

Tatabányai "túra" 2011

Üdv !

Akkor ígéretemhez híven túráimról készült film klippeket közzé teszem hátha más is kedvet kap hozzá. Szeretem a szélsőséges dolgokat és a kihívásokat. Itt ami talán kihívás volt a -5 C fok körüli hőmérséklet, jeges szél és a helyenkét több 10cm hó.



Barátaim a túrában Rebel volt és haverja Gergő. Köszönöm, hogy velem jöttek és "kibírtak".

syaky

2011. január 7., péntek

Visszapillantás - Előretekintés ...

Üdvözletem Mindenkinek !

2011 van és minden szép és jó a hidegfem.eu háza táján. Statisztikai dolgokba nem mennék bele. Tavaly belementem de tavalyelőtt mondhatni eredményeim voltak amire büszke lehettem. A 2010 statisztikái bizonyos szempontból rosszabbak de sok szempontból jobbak lettek.

Blogomon például sokkal több poszt lett, de sajna videók, cikkek, tesztek, és fényképek minimálisan -vagy éppen semennyire sem- növekedtek. Jelen vagyok manapság már a facebookon is de az iwiwet szinte egyáltalán nem használom. (De a facebookban sokkal több fantáziát látok.)
Termékeim száma átlépte már bőven az ezret és a regisztrált vásárlóim már lassan az 1500 fő. Több megrendelés, jóval több munka, de nem akarok panaszkodni mert élvezem. Örülök neki, hogy jó pár embernek szó szerint segítettem hozzá jutni álmai késéhez. És sokszor kapok köszönő leveleket amik nagyon jól tudnak esni.

Elkészült a fórumom is augusztus közepén és úgy látom volt létjogosultsága. Ha nem is nagy a zsivaj de azért van egy kis mozgás ott is.

2011 nézve nagy terveim vannak. Úgy éreztem, gyenge két év után frissítenem kell a webshopomat ami jelenleg is folyamatban van. Mikor lesz kész még nem tudom, mert menet közben is jönnek az ötletek és nem egyszerű egy kész motorba plusz dolgokat beépíteni - mondja a programozóm.

Jobban beleszeretnék mélyülni a bushcraftos dolgokba, ezért valószínűleg több élménybeszámolót olvashattok/nézhettek majd a blogon, és a boltom termékei között is találkozhattak egyre sűrűbben velük. Újdonságok -az a pár hétfői alkalom- megszűnik hétfőnként, és folyamatában lesz.

Hirtelen ennyi.
Tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky
Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez