2012. február 4., szombat

Hidegfémes túra szervezés 2. rész - UPDATE !!!

Sziasztok !

Szépen lassan alakul a dolog. A szervező csapatnak megmutattam a helyet, és jelentem mindenkinek tetszett. Van egy hatalmas rét esőbeállóval, ahol szerény véleményem szerint 20-25 ember kényelmesen elfér, van egy forrás aminek a vize elvileg iható, és a közelben bőven van hely túrázni. 


Pontos időpont még nincs fixálva, elvégre mindenki láthatja, hogy az időjárás mostanság elég szeszélyes. Ami szinte tutti -remélhetőleg  odafenn nem szól bele senki- medvehagyma szezon kellős közepén lesz megtartva, ugyanis Firesnake kolléga ígért egy nagyon finom Medvehagyma krémlevest amit nem szeretnék kihagyni.
A létszámot sajnos maximalizálnom kellett -ez úgy néz ki kb 15 fő lesz-, elvégre a hely is véges, valamint még nem csináltunk ilyet és nem tudjuk hány embert tudunk "foglalkoztatni".
Úgy gondoltuk, hogy a főzéssel ne legyen senkinek se gondja, ezt mi megoldjuk. Az étkezéseknek lesz egy önköltségi ára amit majd szeretnék előre elkérni. Lényegében csak ezzel az összeggel kell majd kalkulálnotok.
Az időpont természetesen publikus lesz, elvégre másképp nem tudsz szervezni rá, de a helyszínt nem fogom pontosan megadni mert nem szeretnék átjáróházat.
Képeket nem teszek ide ki, mert ha valaki ismerné a környéket könnyedén tönkretehetné több ember hétvégéjét, amit nem szeretnék.
Mivel lényegében személyesen nem ismerek senkit, nem tudom kinek milyen tapasztalata van egy 2 napos sátrazásban, ezért majd egy listát fogunk összeállítani azzal kapcsolatban mi az ami mindenképp szükséges, és mi az ami opcionális tartozék lehet.

Természetesen a kérdések jöhetnek, bár ennél pontosabb dolgokat még nem tudok/nem akarnék mondani. De azért írjatok!

Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

ui: félfüllel hallottam, hogy sokan félnek attól, hogy valami nagyon spéci felszereléssel rendelkezünk mi, és ezt valamilyen szinten mástól is elvárjuk - EZ NAGYON NAGY TÉVEDÉS!!!! Nekünk sincs spéci felszerelésünk, maximum célirányos. Valamint mi is próbáljuk a lehető legolcsóbban megúszni. Tény, hogy vannak dolgok amin nem szabad spórolni de ez nem feltétlenül jelenti, hogy nagyon drága. Sok felszerelésünk van ami Tescós vagy olcsóbb Decathlanos, és mégis tökéletesen elégedettek vagyunk vele. Lényeg a lényeg - ez ne tartson vissza !!

7 megjegyzés:

  1. Üdv .
    "nem tudjuk hány embert tudunk "foglalkoztatni"."
    Programot akarsz szervezni , mint mondjuk a NÖR-ön volt ?
    Környékbeli túra lessz , vagy bushcraftos játék ?

    VálaszTörlés
  2. Túra mindenféleképpen lesz és minden olyan ami érdekelheti a népet.
    Azt szeretném, hogy senki se unatkozzon.

    VálaszTörlés
  3. Üdv.!
    Milyen alapon lesz kiválasztva a szerencsés 15 fő?
    Balázs

    VálaszTörlés
  4. Akkor, ha jól gondolom, május környékén tartható meg. A medvehagymának elvileg már márciusban vannak látható hajtásai, így a hagyma részének májusban már ki kell fejlődnie. Azt mondod kb.15 fő. Tegyük fel, menni akar pl. 40 fő, ki lesz az a 15 ,aki mehet belőle? Ki lesz sorsolva? Mondjuk ez a 40 fő erős túlzás szerintem, de ki tudja? Nagy az érdeklődés!!!

    VálaszTörlés
  5. Valamint ötleteket is várunk, hogy esetleg ki mit szeretne csinálni!

    VálaszTörlés
  6. Üdv!

    Ez egy igen ravasz kérdés. Mi alapján választjuk ki a "szerencsés"nyerteseket?!
    Ha nagyon muszáj szerintem egy tesztet fogok csinálni amire csak én tudom a választ - és akinek szerencsésebb a keze az jön.
    Remélem azért megértitek, hogy a létszámot limitálnom kell!!!

    syaky

    VálaszTörlés
  7. Üdv,
    várom az időpontot és én már most jelentkeznék! :)

    Ezeröcsi

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez