2009. október 27., kedd

Egy kis off vagy lehet hogy mégsem?

Tisztelt Olvasóim !

  Örömmel közlöm országgal-világgal hogy párommal már 10 éve nyüstöljük egymást.


És elég fontos tény az is hogy a boltom üzemeltetéséhez igen nagy segítség elvégre a a postázás nyűgjét levette a vállamról.

  Ezt a kirívó ünnepet úgy döntöttünk nagyban ünnepeljük meg.Párom meglepett egy vacsorával amit Sir Lancelot   étteremben fogyasztottunk el. Ténleg meglepi volt.Az utolsó pillanatban tudtam csak meg. De hogy Ő se maradjon ki a meglepiből kapott tőlem egy Leatherman Skeletool Cx multitoolt ami igen régi vágya volt.


 
 
A képek természetesen nem az étteremben készültek.:-D

Aki nem ismerné az éttermet annak ajánlom figyelmébe. Az egész úgy kezdődik hogy az asztalod lefoglalod minimum 3 nappal a vacsora előtt de ha hétvégén akarsz kajálni inkább egy héttel előtte.Az étterem előtt nem valószínű hogy találsz parkolóhelyet ne is nagyon keresgélj.Ha szeretnéd látni a műsort akkor a foglalásod időpontját úgy igazitsd hogy valamikor 20 óra körül legyen.Lényeges dolog, ha két személyes a foglalás akkor maximum két órád van az étkezésre de ha többen vagytok akkor is csak maximum 3 órád.
  Na akkor mostmár elvileg bennt vagy az étteremben.Akkor nincs más dolgod csak elengedni magad és élvezni a dolgot.
Fényképezőt vigyél magaddal.

Villát felejtsd el.Partedlit kapsz.Illik kézzel enni.



Árak nem vészesek.
Adagok szépek.

Kaja finom.
Mindent tudsz.
És végül pár kép kedvcsinálásképp.

 
 
 
 

 Mielőtt valaki  is azt hinné hogy jutalékot kapok az étterem bevételéből.Nem, ez nem így van.Egyszerűen csak úgy gondoltam hogy ezt az élményt meg kell osztanom mindenkivel.S ha jobban belegondolok van aktualitása is a blogomon.
  Mint a képeken is látszik a falak tele vannak szúró-vágó eszközökkel valamint a párom is egy multitoolt kapott ajándékba.Ha jobban belegondolok a mindennapi életemben annyire beleette magát a hidegfém webboltom hogy szinte már az életem része is lett.Ami még egy igen pozitív dolog hogy a családom is maximálisan mellettem van ami szerintem nagyon fontos dolog, és nemcsak támogatnak de őket is megfertőztem.
 Remélem azért nem voltam annyira Off. 

Még mindig maradok tisztelettel:
hidegfem alias syaky alias Sztrakkay Tamás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez