2011. december 12., hétfő

Mtm specialops katonai órák

Üdv Mindenkinek!

Ezennel szeretném nektek bemutatni a már címben is megnevezett speciális taktikai karórákat.

Az MTM, a katonai órák nemzetközileg elismert vezető gyártója  a ma elérhető legtartósabb és leginnovatívabb katonai órák képviselői. Ezek a harcra kész időjelzők limitált kiadásban GSA által tesztelt a MIL-W-4637 4f katonai szabványnak megfelelve kerülnek forgalomba. Minden óra egyedileg számozott. Minden óra a fegyvergyártásban is használt 316L rozsdamentes nemesacélból vagy titánból van. Minden órának van egy biztonsági csavar a hátlapjánál, illetve az oldalán és egyéb technikai megoldások, melyek garantálják a 100-200 méterig, illetve a forradalmian új Xtrem Ops Seal Team búváróra esetében, az 1000 méterig tartó vízállóságot.

Az eddig csupán a Különleges Erők egységei, a SWAT (taktikai beavatkozó egységek), a Titkosszolgálat, a Haditengerészet alakulatai, a Légierő pilótái, rendőrségi alakulatok, a Delta Force (Amerikai Egyesült Államok hadseregének különleges erőinek 1. számú műveleti osztaga), a Kábítószer elhárítás és az FBI részéről elérhető, Pro Ops katonai órák sorozata most először válik hozzáférhetővé a nagyközönség számára is. Az MTM arra bíztatja önt, hogy fedezze fel ezeket a harcászati időjelzőket, melyek csoportja magában foglalja a Black Hawk (fekete sólyom), Thunder Hawk (viharsólyom), Patriot (hazafi), Predator (ragadozó), Warrior (harcos), Navigator, Vulture (keselyű), Camouflage (álcázás) és az extrém mélységig vízálló Xtreme Navy Seal órákat. Jelenleg mindegyik kapható, kizárólag az MTM-en keresztül, és valamennyi egyedülállóan hatékony, megbízható, igényes és tartós társa lesz az elkövetkező évekre.


HAWKS:

Most először érhetők el a nagyközönség számára is világszerte, a korábban csak az amerikai  különböző taktikai egységek által használt Genuine Special Ops karórák. Minden egyes darab egyedi limitált kiadásban kerül forgalomba és egyedileg számozott. Minden órán áthatolhatatlan rozsdamentes nemesacél burkolat van a szívósság és megbízhatóság érdekében. Minden órának van egy biztonsági csavar a hátlapjánál, illetve az oldalán, melyek garantálják a 100 méterig tartó vízállóságot. A kristályüveg finomított és karcálló. A számlap szénszálas karbon az ütésállóság érdekében. A két külön számlap megvilágítási mód lehetővé teszi, hogy az órát lássuk, és az látszódjon még a legkedvezőtlenebb körülmények között is. A külső világítási mód felbecsülhetetlen egy áramszünet esetén, vagy kevés fénynél történő térképolvasáskor. Nem kell aggódni az elemcsere miatt. A Genuine Special Ops órákat egy lítium ionos, a tartozékként adott elektromágneses indukciós töltővel újratölthető elem működteti. Mind a Thunderhawk és a Blackhawk modelleket ellátták továbbfejlesztet TIC bevonattal, és jelenleg mindkettő kapható. Az órák az MTM valamint a Különleges Erők közreműködésével jöttek létre.


PATRIOTS:

Legújabb kiegészítésként a Pro Ops katonai órák sorozatához, az MTM bemutatja a Special Forces sorozatot, mely tartalmazza a Silver Patriot, Two Tone Patriot és Black Patriot modelleket. Ez a három harcra kész időjelző azt a tényt szem előtt tartva jött létre, hogy a Különleges Erők csapatainak és a náluk lévő felszerelésnek helyt kell állniuk földön, levegőben és vízen is. Szénszálas karbon számlapjával, 200 méterig tartó vízállóságával, és több mint 240 grammos 316 L rozsdamentes acél óraházával ez az óra nem nevezhető átlagos szerkezetnek. Mivel szívós óra és harci körülmények között tesztelt, a Patriot időjelzőket magabiztosan viselik a Különleges Erők és más egységek katonái valamint rendvédelmi egységek tagjai.








SEALS:

A legszélsőségesebb körülmények közé tervezett új Black Seal feladja a leckét a katonai célokra tervezett többi búvárórának. Ennek a régóta várt időjelzőnek a tervezésekor semmi felett nem hunytak szemet, nem elégedtek meg, csupán a tökéletessel. Hűen az MTM filozófiájához, csak a legkiválóbb minőségű anyagokat használták fel készítésekor. 100 % titánium burkolatától kezdve, trícium gázzal töltött számjelzésein és mutatóin át, egészen 1000 méterig tartó vízállóságáig, az új Black Seal modell kiemelkedő minőséget és teljesítményt nyújt.











PREDATORS:

Amikor a SPECIÁLIS EGYSÉGEK kérték az MTM odafigyelt. Szívós, megbízható, vízálló órát kértek, és a Special Ops Predator tökéletesen kielégíti minden igényüket. Ez egy újabb modell az MTM által tervezett katonai órák sorában, melyet szintén a legextrémebb körülmények között is megfelelő működésre szántak. Három számlapos szerkezetétől kezdve, mely a másodperc tizedrészéig pontosan mutatja az időt, szénszálas karbon számlapján át, egészen a 316L rozsdamentes acél óraházig, a Special Ops Predator mindenben tökéletes. A biztonsági csavar garantálja a 200 méterig tartó vízállóságot. Mind a Silver Predator, mind pedig a Black Predator szolgáltatják a szabványt, mely alapján a többi katonai óra megítélésre kerül majd.








WARRIORS:

Az utóbbi években a trícium gázzal töltött számlappal és mutatókkal ellátott katonai órák népszerűsége drámaian megnőtt. Sajnos a legtöbb nem tudta kielégíteni a Haditengerészet és a Különleges Erők csapatainak igényeit. Az MTM kapta a megbízást, hogy fejlesszen ki egy trícium gázos, haditengerészeti órát, mely kiállja a legzordabb harci körülményeket szárazföldön és vízen egyaránt. A Dark Ops SILVER Warrior tökéletesen megfelel ennek a követelménynek. A svájci óramű és a szénszálas számlap összetétele hasonló ahhoz, amit a NASA-nál használnak. A zafír kristály üveg, a 316L rozsdamentes acél ház, szíj és foglalat és a biztonsági csavar garantálják a 200 méterig tartó vízállóságot, melyben minden körülmények között megbízhatunk.









FALCONS:

Az MTM SPECIAL OPS BLACK FALCON a világ első és csak elektromágneses úton újratölthető órája, két LED világítási rendszerrel lítium ionos elem működteti, mely újratölthető anélkül, hogy az óraházat fel kellene nyitni, ezáltal biztosítva a 100 méterig tartó vízállóságot. A „Falcon” a Hawks sorozat továbbfejlesztett változataként jött létre. Kiegészült néhány sajátossággal, úgy mint három fehér, fényes LED égővel és vészjelző világítással.













VULTURES:

Az MTM Pro Ops taktikai órák fejlődése során a Night Ops Vultures modellek mérföldkőként állnak a találékonyság és a mérnöki tudomány útján. Az eredeti Hawk változat olyan világítási rendszerrel rendelkezik, melyet előtte egyik katonai órában sem találhattunk meg. A többféle móddal rendelkező világítási rendszert, csakúgy, mint a svájci Quartz óramű működését, egy újratölthető lítium ionos elem szolgáltatja, mely újratöltéséhez csak annyit igényel, hogy a hozzá tartozó töltőre helyezzük. Az új Vulture sorozat még egy lépéssel tovább haladt a technológiai innovációk útján. A korábbi Vulture világítási modul kiegészült négy egymást követő világítási móddal, melyek többek között tartalmaznak egy multi LED villogót, valamint egy ultraibolya fényfrekvencián működő világítási módot. A korábbi 316L rozsdamentes acél házat lecserélték aeronautikai minőségű titániumra a teherbírás és a könnyebb súly érdekében. A megelőző modelleknél PVP ion fedte az acél vázat, ezt most továbbfejlesztették az ultra prémium minőségű DLC (gyémánt - szén) borításra, mely több MTM óratípusnál is megtalálható. Az újratöltés olyannyira egyszerű, hogy elég csupán USB-n keresztül egy laptophoz, vagy más tápegységhez csatolni; esetleg csupán egy 110 vagy 220 Volt feszültségű AC fali töltőhöz. Titánium burkolatával, karcálló DLC borításával és újratölthető lítium ionos elemével az új Vulture magasan a többi modell fölé emelkedik. 



AIR STRYK:

Az MTM SPECIAL OPS BLACK AIR STRYK a legutóbbi az MTM innovatív katonai órákat felsorakoztató szériái között. Nem csak szívós megjelenésében és tartósságában, de az AIR STRYK egyúttal impozáns sorát kínálja az értékes és egyedi funkcióknak. Feltűnő, minden körülmények között könnyen olvasható, analóg jelzésein kívül, az AIR STRYK magában foglal egy globális GMT világóra funkciót, 5 külön napi digitális jelzést, stopperóra funkciót, visszaszámlálót és kiválasztható 24 órás, illetve katonai időjelzést. Mindezeket a két, elektromosan megvilágított ablak mutatja.











MTM TITANIUM SOROZAT:

Legújabb kiegészítésként a Pro Ops katonai órák sorozatához, az MTM bemutatja a Special Forces Titanium sorozatot, mely tartalmazza a Silver Patriot Titanium, Black Patriot Titanium és Black Patriot Titanium Orange Dial modelleket.
















CAMOUFLAGE:

Mindegyik Camouflage óra egyedi- nincs két egyforma. A szabadalmazott Camouflage szíj egy alaposan kidolgozott folyamat eredménye, minden óra különböző, apró tökéletlenségekkel színükben és designjukban. Ezek a tökéletlenségek azonban nem hibák, sőt ezek által nyeri el minden egyes Camouflage Hawk óra az egyéniségét és páratlanságát. 













Ha esetleg tetszik amit olvastál/láttál akkor ajánlom figyelmedbe a webshopomat, mert nemsokára megtalálhatod nálam a márka pár típusát. Remélem tudtam újat mondani/mutatni nektek.

Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

Pár híresség......... a sok közül

Abdullah II Jordánia királya, Aki Avni, Jensen Ackles a Supernatural c. sorozatban, Justin Verlander a Detroit Tigers játékosa

Kiefer Sutherland, Ryan Kwanten a True Blood c. sorozatban, Oded Ferh a Hybrid c. filmben, Jaime Camil, színész
 forrás: SpecialOps

5 megjegyzés:

  1. Hát tudnék válogatni :D
    Tetszetősek !

    VálaszTörlés
  2. Vagány órák - felteszem, nem az én pénztárcámhoz szabott árakkal.

    VálaszTörlés
  3. Hát nem a legolcsóbb kategória az tutti.

    syaky

    VálaszTörlés
  4. Húú egy predator régi álmom.......
    Valszeg az is marad :(

    VálaszTörlés
  5. Régóta vadászom valami pofás órát, úgy is éreztem megtaláltam,DE...
    Nekem tűnik csak kevésnek az a 10 év amit a tölthető elem életkorának becsülnek? Tudom nem kevés egy aksitól, de ezután ez cserélhető? Egy 200eFt körüli órát szeretne az ember tovább használni. Szerintem.
    Valami tapasztalat?
    Köszönöm.

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez