2010. július 13., kedd

TomasPsycho: Böker Gemini Badger (5. versenyvideó)

Az ötödik késbemutató filmet a blog TomasPsycho nevű olvasója küldte be, kése egy Böker Gemini Badger. Úgy látszik, a hajrában előkerülnek az extrák; a készítő - elsőként a versenyzők közül - papírt is szabdal. Jó kis vas, jó videó, köszönjük ezt is, és várjuk a továbbiakat. Próbálom megtippelni, hogy mennyi lesz összesen, most olyan 13-15 körüli mennyiségre számítok. Még mindig van bő két hetetek, de azért igyekezzetek, mert nem tíz perc egy ilyen film elkészítése. Amint azt syaky is megírta, a feladat még annál is nehezebb, mint amilyennek látszik.

Pisze Matyi


15 megjegyzés:

 1. Eddig ez a legjobb szvsz.
  Csak a vége lett elharapva,gondolom a limit miatt :)

  VálaszTörlés
 2. Szaladok venni egyet a Józsefvárosira!!! :-)

  VálaszTörlés
 3. Ez legalább kellően részletes bemutató, hasznos részletekre is kitér.

  VálaszTörlés
 4. Van egy kis hiányosság, de ezt leszámítva eddig az a legjobb...

  VálaszTörlés
 5. Sajnálom, hogy a vége ennyire le lett vágva.
  Kiváncsi lettem volna rá mi tudsz a késről elmondani.

  VálaszTörlés
 6. Legközelebb a videókészítésben már lesz némi jártasságom, ez technikailag így sikerült, egy kis malőr. Így sem volt olyan egyszerű mindenre oda figyelni. Minden tiszteletem azoké, akik ügyesebbek ilyen téren.

  VálaszTörlés
 7. Ez egy amatőr késbemutatós és videós verseny.Persze hogy nem lesz minden tökéletes. Kritikák helyett,lássátok meg a videóban a sok hasznos információt. Nekem ez a bemutató tetszik. Adok is neki szavazatot.

  Üdv.: Norbert

  VálaszTörlés
 8. Tudom, hogy ne egyszerű a feladat.
  Én 7 felvételt csinátam és mindegyikben találtam kivetnivalót ezért fel sem tettem. De még nem adtam fel, szeretnék ebből rendszert csinálni.

  VálaszTörlés
 9. Hasznos és érdekes bemutató. Hasonló egykezest szeretnék vásárolni, így már tudom mire kell figyelni. Köszönöm a tájékoztatást.

  Tóth Péter

  VálaszTörlés
 10. Ezelőtt nem igazán érdekelt milyen bicskával a zsebemben élem a mindennapjaim. De látom hogy rengeteg dolog lehet amire igenis oda kell figyelni, akárcsak egy autó váráslásnál. Érdekes szempontok, érdekes anyagok. Mostmár másképp tekintek a késekre.
  Nekem ez a video a legszinpatikusabb.


  Dr. Mészáros András

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.