2012. február 16., csütörtök

Bear Grylls Újdonságok 2012 - röviden

Üdv Mindenkinek !

Hivatalosan csak kb. 1 hete tudom azt a tényt, hogy Bear Grylls az "outdoor speacialista" a nagyközönséget újabb, a nevével fémjelzett termékekkel örvendeztette meg. A magyarországi hivatalos forgalmazó mintadarabokat küldött a Moskítónak, és ott csodálhattam meg őket. Újra feltalálták a fából vaskarikát, és olyan eszközöket alkottak amik már eddig is maximálisan ki voltak találva, csak most kapott egy kis dizájnt, szürke-narancs festéket, valamint az árát megszorozták hárommal ( van olyan amit néggyel ) és kész a tökéletes árú - Made In Gerber by Bear Grylls.
"Sajna" a FeHoVa-ra nem túl sok darabot kaptak belőle, ezért ha elsők között akarsz lenni, akik ezeket a termékeket magáénak mondhatja - húzz bele és a Kiállításon beszerezheted.
A mai nap a költözéssel és rendezkedéssel telt el. Képeket hirtelen kutyafuttában tudtam csak készíteni és nem tudom mikor lesz lehetőségem jobbakat alkotni. Tájékoztatásképp remélem ezek is megteszik.



Ezen szerintem nincs mit magyarázni. Rájöttek arra, hogy a félfogazott verzió nem tökéletes az erdőben és készítettek egy sima pengéset -konstrukció változatlan-. Én azt sajnálom, hogy az penge anyagát nem változtatták meg.














Ki kért egy mikro lámpát a készletbe?! - na ez is megvan!








Fejlámpa mindig jó ha van kéznél túrázás/sátrazás közepette, de ennél azért egy kicsit erősebbre gondolnék. A 25 lumenes erősség és az 5 órás üzemidő szerintem egy kicsit gyengécske.











Egy kézilámpa melynek rekeszében vízálló gyufát tarthatunk. Mit mondjak hatalmas ötlet. Ha nem a lámpa rovására menne. Szerény véleményem szerint ez sem igazán üti meg a mércét -az enyémet biztosan nem- a mai világban.








Hát ha jó akkor szükséges, bár ilyet is annyian gyártanak már. De a lényeg most már van nekik is. A recept itt is tökéletesen működik. 











Az erdei túlélés legfontosabb eszközei benne vannak és szerintem ez a lényeg. :D
- sima penge
- csillagcsavarhúzó
- lyukasztó
- sörnyitó
- reszelő - ezek kellenek az erdőben a túléléshez, nemigaz?





Na ez nem olyan rossz. De ez is csak az amerikai típusú kulacs dizájnosabb formában, ja és itt működik a közel 4x szorzó.












Na ebben látok egy kis fantáziát, remélem a kivitelezés sem rontotta el a szerintem remek ötletet. Egy praktikus kis műanyag tok melyben egy multitoolnak, szikravetőnek és egy kis lámpának alakítottak ki helyet.






Hát ennyi volt.
Jelenleg a paletta 18 termékből áll. Ha nem tudtam teljesen elvenni a kedved a vásárlástól, itt beszerezheted kedvenc termékeidet. ( Az újakat még nem, de a közeli jövőben ezeket is.)

Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

5 megjegyzés:

  1. A fűrészhez még annyi kiegészítés, hogy egy az egyben a fiskars kópiája :( Ha a minősége is olyan akkor ez talán még jó is lehet de ezt majd tesztelni kéne :)
    A többi szerintem giccs. A kulacsot megvenném mert tetszik de az ára az nagyon durva :(

    VálaszTörlés
  2. Nekem is az egyetlen, ami tetszik az a kulacs. 1500-2000-et még adnék is érte, de ha tényleg 4szeren áron mérik a többihez képest, akkor nem kell. :D
    -LetItBurn-

    VálaszTörlés
  3. A kulacs pontosan 11.000 huf lett. Ha jól emlékszem olyan 2500-4000 huf környékén lehet venni kevésbé dizájnosabb kulacsot.

    VálaszTörlés
  4. 11 rugóért tudod kinek kellene az a kulacs? Akkor Camelbak!!!
    Egyébként ilyen alapon, ha valamelyik késgyártó - pl.: Sog - holnaptól árulna Chuck Norris szériát, a világ legkeresettebb kése(i) lenne. Persze ez nem jelentené azt, hogy hasznos és minőségi terméket vásároltál.Tanultak Lynn papától (Cold Steel), kiváló reklám és viszik, mint a cukrot!!

    VálaszTörlés
  5. Vicc ez az ember és minden amin a neve van.

    (Belenéztem a legújabb, Worst Case Scenario című discovery sorozatába, ahol városi túlélés a téma, hát nagyjából óvodás színvonal, óriási műszaki tévedésekkel - nála például a beton vezeti az áramot, míg a fém nem.)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez