2012. február 1., szerda

Hidegfémes hírek 2012/1

Üdv Mindenkinek !

* Elnézést kell, hogy kérjek a Cold Steel terméket vásárlóktól. A nagyker nem sieti el a dolgát -mint ahogy tavaly sem- és jelenleg nincs még 2012 árlistám, és fogalmam sincs mit tudok eladni és mennyiért. Elvileg e hétre ígérték a megoldást. 

* Jelentem a katalógusokat frissítettem. Ez azt jelenti, hogy ami mai napon aktuális a hivatalos weboldalukon, az itt is megtalálható. Ha esetleg kimaradt volna valami, vagy ki szeretnétek egészíteni, esetleg hibát alkottam volna valahova, kérem jelezzétek.   

* Szerkesszük együtt a webshopomat és a blogomat. Ha érdekel valami téma amiről olvasnál a blogon, vagy van olyan termék, amivel szívesen találkoznál a boltomban jelezd, és megpróbálom a kívánságodat teljesíteni.

* Ha szeretnél napi szinten társalogni/képeket-videókat megosztani hasonló gondolkodású emberekkel, mint amilyen te vagy ajánlom figyelmedbe a facebook oldalamat. Lájkolj! :D
  
* Termékfeltöltésekkel kapcsolatban küldhettek hibajegyzéket, szerintetek mi az amit ki kellene egészítenem vagy javítanom.

Mára ennyi, köszönöm, hogy elolvastátok soraimat.
Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

ui: Szomorúan látom, hogy a blogomon regisztrált olvasóim száma nem nagyon akar növekedni. Statisztika szerint viszont jóval többen vagytok. Nekem ez egy visszajelzés, hogy érdemes-e ezt csinálnom. Ha úgy gondoljátok, hogy igen - akkor legyetek szívesek megtisztelni engem azzal, hogy regisztráltok.
Köszönöm.

4 megjegyzés:

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez