2009. augusztus 11., kedd

Tisztelt Érdeklődők, Megrendelők és Olvasóim!

Előre is elnézéseteket kérem, ha most egy rövid időn keresztül nem válaszolnék azonnal leveletekre, vagy éppen a megrendelésetek késne egy kicsit. Az elkövetkező napok a szervezés és a felkészülés jegyében telnek majd, mivel, mint azt már hirül adtam, augusztus 15-16-án a Monostori erődben Penge Napokat tart a kesportál.hu oldal tagsága. Ennek az eseménynek én is aktív résztvevője, szervezője, sőt, támogatója is vagyok. Ezért adódhatnak csúszások, mivel a boltom ügyeit egyedül intézem.

Itt, a blogon igyekszem betekintést nyújtani a Monostori erődben történő dolgokról, ezért akit érdekel, de nem tud jönni, annak érdemes lesz időnként benézni. Ha valakit érdekelnek a rendezvény részletei, az itt olvashat róla: http://kesportal.hu/pengenapok/ Aki pedig a Monostori erőd felől szeretne tájékozódni, az ezt az oldalt nézegesse: http://www.fort-monostor.hu/index.php?hirID=162

Ajánlom magamat, na és persze a PeNa-t.

Maradok tisztelettel:

sztrakkay

ui: Ha valaki olvassa a blogomat, de még nem jelezte magáról, hogy rendszeres olvasó, kérem tegye meg, hogy legyen valami visszajelzésem, hogy amit csinálok, nem csinálom feleslegesen. Köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez