2009. december 13., vasárnap

Kiállitás és vásár - Késmíves céh módra

Na hát akkor itt is voltam.
Véleményem közel sem olyan negatív mint a szeptember végi Nemzetközi Késkiállitás és vásár rendezvényről bár hozzá kell tennem szerény véleményem szerint ennek is van még mit javulnia.Ha jobban belegondolok nem is kicsit.

A helyszín választása mondhatni fantasztikus ha az ember valahol a közelben talál parkolót és nem kell kilométereket gyalogolnia de ez ténleg csak szőrözés semmi más.

 

Olyan szempontból jó választás hogy most amikor már elég hideg van még most is elég sok külföldi van aki be-be téved a helységbe - ami ugye jelölve van nem úgy mint anno a Lurdyban- és igy talán még esély is van egy-két drágább kés eladására is.

     

Viszont azt nehezményeztem hogy minden kiállító jóval kevesebb termékével jött mint amivel jöhetett volna.( Hasonlítási alap a szeptemberi rendezvény.)
Nem tudom vajon mi oka lehetett rá? Helyhiány?Vagy a kényszer?Vagy csak azért jöttek el mert illett eljönniük?A választ nem tudom, de tény , hogy aki odatévedt direkt vagy véletlenül, az elég hamar végig tudta nézni a kiállítást.


 

 

Sajnos maga a helység nagyon kicsi volt -tény hogy kiállító/eladó sem volt sok- eléggé levegőtlen és rettentően meleg.Kicsit kellemetlen volt a 0-2 fokról belépni a 20-25 fokos helységbe.És ami számomra megint egy igen nagy érvágás volt a világítás.Ugye megint csak ecsetelném hogy fémet vakuval nem lehet jól fényképezni és ahhoz hogy aránylag jó képet csinálj vagy fény kell vagy a blendét kell tovább nyitva tartani ami meg állvány és helyhiány miatt elég nehéz.Tehát maradt a szerencse hogy nem remeg a kéz és ha ügyes vagy még a fény beállitását is eltalálod a gépeden.


 

 

 

Hát ez ennyi volt.Nem tudom mennyire hűen tudtam visszaadni az egész hangulatát de ha már idetévedtél érdemes volt egy kicsit szétnézni hol is vagy.Maga az épületkomplexum valami gyönyörű.Tele kis szobrokkal, oszlopokkal díszes ablakokkal az egésznek van valami elbűvölő hangulata.


 

Tehát véleményem az hogy a helyválasztás fantasztikus, mert ha idetévedtél teljesen mindegy milyen okból, valószinű hogy azért nagyon rossz élményekkel nem fogsz távozni mert a hely varázsa pótol mindent.Hangsúlyozom ez a szerény véleményem.

S végre csoda is történt.Sokat hallottam egy bizonyos TYROLIT nevezetü fenőkőről, de sehol sem tudtam venni.Itt lehullt végre a lepel erről a bizonyos "csodakőről".
Ihol ni így néz ki.


Ha kicsivel több képet is meg szeretnél nézni akkor Hidegfém oldalon kis keresgélés után találhatsz még.Sajna nem sokkal többet mert kritikus szemem nagyon sokat kiszórt a listán.

Ha esetleg nem értesz velem egyet.Vagy egyszeüen neked is van véleményed légyszives ird meg hozzászólás formájában.
Maradok tisztelettel:
Sztrakkay alias syaky vagy forditva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez