2010. június 15., kedd

Erdei Mihály nyereménye


Megérkezett a vendégposzt írás nyereménye, nevezetesen a Mora 2010 Bushcraft Forest. Tamással megegyeztünk, hogy ezt szeretném a Signal helyett, lévén ez sokkal vadásziasabb színű, nem az a rikító, mint a Signal.

            Ezúton köszönöm még egyszer mindenkinek, hogy a közönségszavazáson az én posztomra voksolt.
Azt beszéltük Syakyval, hogy ha megérkezik a kés, akkor néhány képpel írjak egy kis szöveget róla. Én úgy gondoltam, hogy meglepetésként írok egy egész nagy tesztet, de mégsem így lett, mert a hidegfem.eu oldalon már van egy róluk. Persze még nem ezekben a színekben, de ugyanez a kés. Szóval most hanyagolnám a tollaság faragást és a hasonló teszt lépéseket. A közeljövőben tervezek egy zsigerelős tesztet, képekkel illusztrálva, csak úgy lenne az igazi a dolog, csak én még nem lőhetek, meg nem is adódik minden hétvégén egy nagy disznó ;)


Szóval nemsokára lesz valami éles bevetés is. Eddig a kést csak normál dolgokra használtam, többek között kiránduláson farigcsáltam vele, húst vágtam, gombát szeleteltem és ettem vele. Nem volt nagy próbáknak alávetve, de eddig azt kell mondjam, hogy csodálatosan beválik. Nagyon kényelmes a gumírozott markolat, szinte ragad a kézbe, a penge szépen dolgozik és az egész úgy összességében jól van összerakva. Az olcsóbb moráknál tapasztalt igénytelenebb összeszerelés és a „nyersen” hagyott pengehát itt nem jelentkeznek.


            Röviden: egy nagyon jól használható, kellemes kis kést sikerült megismernem a Bushcraft Forest személyében. Ez tényleg jó társ az erdőben, a túrákon, a vadászatokon, de a konyhában sem kell szégyellni. Valószínű ez lesz mostantól a mindenes késem, leváltja a szénacél Classicot. Egy svájcibicska mellé, meg esetleg egy kis hatchet és lehet menni világgá, nyugodt szívvel.


ui: köszönöm e pár sort és gratulálok a képekhez, nekem nagyon tetszenek

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szívesen, nem tesz semmit.Örülök, hogy tetszenek a képek!
    Lassan nekifekszek a handyman nyúzásának, aztán kerekedik majd belőle egy teszt.Most nyári szünetben lesz rá időm.volt már sokat nyúzva,de soha nem lett megörökítve :)

    VálaszTörlés
  2. Remélem a következő bemutatód egy youtube videó formájában lesz látható ! :D

    syaky

    VálaszTörlés
  3. Érdekelne, hogy aki a lényegtelent jelölte meg a cikkre, hogy miért is? Nem azt mondom, hogy van értéke a cikknek de egy nyereményjáték nyertesét szerintem mindenféleképpen illik megnevezni/bemutatni, hogy mindenki lássa igenis ki van adva a nyeremény és nemcsak a szám jár.
    Vagy nem?
    Rosszul gondolom?

    syaky

    VálaszTörlés
  4. Hát erre én is baromi kíváncsi lennék, valaki biztos vicces kedvében volt...
    Mindegy, nem izgat,csak akkor aki ezeket pipálgatta, az csináljon minimum ugyanilyet és tegye fel ide!Várom...

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez