2010. június 18., péntek

Leng a kezem, jelentkezem! Itt az első versenyvideó: franky576 - Böker Plus Subcom

Már kezdtük azt hinni, hogy valami hibádzik a késbemutató videós játék kiírásában: nem elég vonzóak a díjak, túl nehéz a feladat, vagy egyszerűen csak rosszul időzítettünk, és ilyenkor nem érdekli az embereket sem a net, sem a kések, csak a foci, meg a sör. Jelentem, félretesszük aggodalmunkat, hiszen megérkezett az első videó. Franky576 mutat be benne egy nagyon pofás kis modellt, a Böker Plus Subcomot.

Köszönjük a videót; nagyon örülünk, hogy ilyen kuriózummal, egy nálunk még gyerekcipőben járó műfaj képviselőjével szolgálhatunk a blog olvasóinak. Gratulálunk a merész alkotónak, aki nem várt arra, hogy mivel rukkolnak elő a versenytársak, hanem vállalta, hogy az ő filmje lesz a viszonyítási pont, amit a többiek (most már biztosak vagyunk benne, hogy lesznek többiek is) megpróbálnak majd felülmúlni. Reméljük, sok jó videó születik még, hajrá, mindent bele!

Pisze Matyi

6 megjegyzés:

  1. Szervusz Syaky !

    Emlékszel hogy mit ítram tavaly november 14.-én ? Köszönöm, hogy energiát fektettél bele. Na most lett igazán kedvencem a blogod !

    Köszönöm, AMA.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen.
    Igen emlékszem.
    Eljött az ideje annak is.

    syaky

    ui: te is küldesz vmit?

    VálaszTörlés
  3. Igen. A Byrd egyik fogazott pengés bicskáját szeretném bemutatni. Mert kellemesen csalódtam benne. Elég lesz nekem is felraknom a jutyúb-ra, vagy küldjem el ímélben ?

    VálaszTörlés
  4. Üdv !

    Légyszíves úgy csináld ahogy franky675 is csinálta.Hossza, kialakítása rád van bízva de a körítés ugyanaz vagy nagyon hasonló legyen.

    syaky

    VálaszTörlés
  5. Egész jó lett, lassan én is ráveszem majd magamat :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez