2010. augusztus 4., szerda

Igen Tisztelt Mindenki !

Igen szomorú vagyok, hogy a videó-blog játékom idáig fajult. Azt hittem, hogy megtisztelitek egymást azzal, hogy becsületesen játszottok. Én nem akarok senkit sem meggyanúsítani semmivel sem elvégre a gyanú nagyon kevés ha nincs mögötte semmi bizonyíték.

Hogy valaki(k) nem játszottak tiszta lapokkal az szinte 100 %. Elég régóta vagyok a neten és tisztába vagyok vele, hogy teljesen becsületesen mindenfajta "hekkerkedés" nélkül röpke egy nap alatt igen nehéz összeszedni közel 200 szavazatot egy olyan stílusú blogon ami jellemzően olyan témáról szól ami az emberek aránylag kis százalékát érdekli valamint az összes "regisztrált" olvasója 35.

Ha reklámozod magad barátaid között mindenfajta web2-es oldalon az nem tiltott, sőt örülök neki elvégre mondhatni erről szól ez a kis játék. A proxy szerverekkel és mindenfajta címlistával való üzérkedés az már kicsit más tészta.

Tanultam belőle.
Köszönöm a leckét.
Nem szeretem meghazudtolni magamat ( ha nem blogot írnék ezt egy kicsit csúnyábban írnám le ) ezért ez a szavazás már ilyen módon fog lefolyni. Nem tudok mit tenni ellene, sajnos. Ha tudnék, tennék.

Nagyon sajnálom azokat akik "dolgoztak" a videójukkal és mondhatni esélyük sincs mert nem ismerik a kiskapukat. Tőlük bocsánatot kérek és szégyellem magam, hogy ez történ és a fair play kifejezés bizonyos személyeknek nem jelent semmit.

Tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

42 megjegyzés:

  1. Köszönöm syaky hogy egyetértesz velem. Ezt te se hiheted el. A csalóknak meg annyit, hogy ÉN kilépek a versenyből.Annak ellenére hogy most már ismerem a kiskapukat. Amikor kinyitottam a szám, tudtam mire számítsak. Ez be is jött. Sajnálom a versenytársakat is.
    A versenyben a továbbiakban nem veszek részt, ha esetleg nő a szavazatom száma, az azért lesz, mert már nem küldök körüzenetet az ismerősöknek hogy ne szavazzanak. De ez mit sem számít, mert nem versenyzem.

    Tisztelettel: Psycho Tom

    VálaszTörlés
  2. Egyet is értek meg nem is.
    Én nem tudom. Csak esetlegesen feltételezem. De nem akarok senkit sem megsérteni ezért nem gyanúsítgatok senkit sem, semmivel.

    Egyébként neked is elég magas a szavazataid száma. Ha neked sikerült valahogy, elvileg nekik is sikerülhetett valahogy.

    VálaszTörlés
  3. Helló! Nagy kár, hogy ez lett belőle. Nem mondom, hogy dagad a mellem az utolsó hely kiharcolása felett érzett büszkeségtől;), de a veszekedést szívből utálom! Annak pedig, aki az én művemre szavazott gratulálok a csodálatosan kifinomult ízléséért!:DDD

    VálaszTörlés
  4. Min lepődtök meg? Ez itt Magyarország!!! Azt hittétek, hogy itt van tiszta játék ?
    Elszomorít, hogy egyesek milyen pitiánerek :(

    VálaszTörlés
  5. Amióta az egyik játékos csalást szimatolt, érdekes módon a 2 feltételezett csaló Mr letitburn és Franky576 szavazati szám növekedése nem hogy belassult,de egy szikrányit sem mozdult. Érdekes, mivel azt írták iwiw, facebook, msn, stb stb. Nem tudom elhinni hogy nem olvasta akkor azóta a szavazati felkéréseiket senki? Psycho Tom-ot nem védeni akarom, neki volt egy meggyőződése, leírta, kész, kiszállt.Saját vélemény, saját döntés. Nincs itt probléma, aki tiszta az tiszta, a játék folytatódjon. Sportszerűség ide vagy oda, amióta a világ világ, és aki nagyon akar nyerni az mindent bevet. Szerintem mindenki nyugodjon meg, és játszatok tovább.

    "Egy független blogolvasó"

    VálaszTörlés
  6. A versenyből kiszálltam, de segítem az utolsó helyen levőket szavazatokkal.Úgy érzem ezt kell tennem. Én itt mindenkit egy csapatban játszónak tartottam, mivel mind szeretjük a késeket.Csapatjáték, csapatverseny. Így ez nem az.Most úgy döntöttem azt csinálom amit tanultam vagyis " ha csapatba vagyunk, senkit nem hagyunk hátra." Biztos rosszul gondolkodom, talán tévedhetem is mivel emberből vagyok...

    VálaszTörlés
  7. Tény ami tény... nem nagyon nőtek a szavazataim. Az, hogy egyáltalán nem az enyhe túlzás
    De gondolj bele. Adott egy potál. Tegyük fel van 300 ismerősöm. Ebből a 300 ból 200 rendszeresen látogatja az oldalt. ebből a 200 ból 60-70 szavaz rám. Namármost akik eddig szavazni akartak azok már szavaztak akik nem azok nem is valószínű, hogy fognak.
    Továbbá az sem titok, hogy tegnap este az ismerőseimnek körüzenetet küldtem többek közt azzal a tartalommal, hogy aki esetleg többször szavazott a videómra az hagyjon fel vele.

    Üdv: Franky576

    VálaszTörlés
  8. Hello!

    Lujo Vargas, Psycho Tom, Appuci Hamed véleményére reagálnék ha nem gond. Mivel felmerült az a dolog hogy néhányan csalnak és mindenki csak gyanúsítgatni tud. Így elnézve a szavazat számokat úgy gondolom te se panaszkodhatsz szavazat hiány miatt és rólad is feltételezni lehet, hogy csaltál.
    Na már most te ezt írtad: "... segítem az utolsó helyen levőket szavazatokkal... " , hogy ha te eddig tisztán játszottál akkor te már nem tudnál szavazni többet hiszen 1 ember 1 szavazat ugye? Tegyük fel, hogy a szavazataidat a barátaidnak és ismerőseidnek köszönheted akkor már ugye ők sem tudnak "segíteni" nekik. Akkor még is hogy segítenél nekik másképp mint hogy csalsz?? Na mind1 ez csak az én gondolatom. Megbántani nem akarok vele senkit csak ha már mindenki gyanúsítgat akkor először azon gondolkozzon el hogy ő tisztán szerezte a szavazatokat vagy sem...

    ... 1 szavazó ...

    VálaszTörlés
  9. Psycho Tomnak le kellene állnia a szarkeveréssel. Hogyan akarja segíteni a sereghatókat? Ugyanolyan módszerekkel, ahogy eddig a saját szavazatainak számát pumpálta? Ez aztán a Grál-lovag!

    VálaszTörlés
  10. Papuba !

    Én is nyomtam rád egyet ! Már a videódra gondoltam. Nekem a te videód nyerte el a legjobban tetszésem. Nem mintha ez oly sokat számítana. Felveszem kesztyűt, és harcba szállok az utolsó helyezésért.

    Syaky !

    Én az utóbbi két hónapban szinte minden nap felkapcsoltam a számítógépet. Pedig nem jellemző rám. De csak azért mert nagyon vártam már a következő késbemutató videót. A szavazás kimenetelétől függetlenül, boldog vagyok, mert kaptam 9 vadidegen embertől 9 csak rá jellemző, egyéni ismertetőt, az általuk legjobbra becsült bicskájukról, késükről. Számomra ez a magyar nyelven elhangzó néhány mondat többet jelent mint a Hamlet eredeti nyelven. Neked pedig köszönöm, hogy volt bátorságod belevágni az egészbe.

    AMA

    VálaszTörlés
  11. Szia Tamás! Létező dolog a csalás. A böngésző újraindításával, és az oldal újbóli betöltésével minden alkalommal le lehet adni egy új szavazatot. Hogy honnan tudom? Kipróbáltam, és leadtam 15 szavazatot az egyik versenyzőre. Ez a szavazási mód nem szűri az IP címeket, azért is lehet csalni. Jobban járnál, ha szimplán sorsolnál a pályázók között.

    VálaszTörlés
  12. Agip69! Kösz, hogy "rám nyomtál egyet", nem is gondoltam, hogy a szavazataim 20%-át egy derék ellenlábasom adja! Az utolsó helyért még nyitott a verseny, ahogy elnézem a sorrendet, mi vagyunk az esélyesek(bár Vaszilij is a sarkunkban liheg;)). Harcra fel!

    Ja, és AMA! Azzal feltétlenül egyetérek, hogy ez a verseny már a meghirdetésekor egy nyeremény volt nekünk, későrülteknek. Az, hogy esetleg bepottyanhat még egy f@sz@ bicska is, mint díj, csak hab a tortán. A bemutató videók készítését nem kell erre az alkalomra korlátozni, felteszem, hozzám hasonlóan mindenkinek van még jó néhány mutogatni valója. Hajrá!

    VálaszTörlés
  13. Teszteltem, amit írtál, de nem működik. Ha ez a módszer nálad működik, akkor annak más oka van. De így egymagában ez nem jó. Viszont, szerintem nem erre kellene a megoldást keresni, és itt közzétenni! Nem kellene ötletet adni az embereknek, szerintem az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat most már mellőzni kellene.

    Amit viszont érdemes megemlíteni, hogy minden egyes játékban résztvevő ember megcsinálta a saját videóját, ami szerintem becsülendő! Egytől-egyig színvonalasak, és gondolom a legtöbbjüknek ez az első videója, így nevezhetem kellően igényesnek ahhoz őket, hogy itt megjelenhessenek! Én mindenkinek gratulálok a jelenleg elsőtől a jelenleg utolsó helyen állóig mindenkinek.

    Megfontolandónak tartanám viszont, a szavazás korábbi lezárását, hogy a következő verseny annyival is előbb kezdődhessen, újabb lehetőséget szolgáltatva a következő nyeremények elnyeréséhez. Egy kellően nehéz feladat, talán jobban szűri a résztvevőket, és még igényesebb videók készítésére ösztönzi őket.

    Syakynak is jár a dícséret! A sok nagy webáruház, és késes portál példát vehetned rólad. Ezek a nyereményjátékok lehetőséget adnak arra, hogy olyan embereknek is legyen egy normális és igazi minőségi zsebkése, akik nincsenek olyan anyagi helyzetben hogy egy akár tízezer forintos vagy drágább kést megengedhessenek maguknak. Szóval gratulálok!

    Bocsánat, hogy ilyen hosszúra nyúlt, de szerintem mindenki megérdemli a dicséretet.

    VálaszTörlés
  14. Üdv !

    Köszönöm a hozzászólásokat és véleményeket.
    Örülök neki, hogy sok embernek örömet okozhattam azzal, hogy a versenyt beindítottam és gazdagodott a késes társadalom pár magyar nyelvű videós késbemutatóval. (Nemcsak a versenyre készíthettek ilyeneket. Bármikor küldtök nekem szívesen blogolom.)

    Most eléggé tanácstalan vagyok. Nem tudom mit csináljak ebben a helyzetben. Nem gondoltam, hogy idáig fajul a dolog.

    Örülnék neki ha a késeim olyan helyre kerülnének ahova azt eredetileg is szántam.

    Várom ötleteiket.

    VálaszTörlés
  15. Üdv!
    Lehet,hogy újra kellene a szavazást indítani és csak azok szavazhassanak,akik a verseny lezárásáig már a blog követői voltak.A szavazásra nem időkorlát kellene,hanem,h minden követő szvazzon egyszer.
    Zoli

    VálaszTörlés
  16. Sziasztok.

    Az egyik beíró sorai között olvastam, a Szimpla sorsolást. Szerintem is ez a legsportszerűbb a jelen helyzetben. Szakmai szemmel kell azt a 9 videót rangsorolni. Így esélye van annak is, aki bár nagyon jó videót csinált, de képtelen 200 szavazatot összehozni, esetleg a verseny lezárásáig 400-at vagy többet.. Tudom hogy a cél a reklámozás is volt. DE ez syaky oldala, syaky versenye, és syaky adja a nyereményeket is. 100%-ig joga van döntenie a sorrendet illetően.
    Annak aki nekem írt:Másokat pedig úgy tudok segíteni a szavazataimmal: "Szavazat módosítása" funkció, nyilván nem tudom átadni mind a 140-et, mert azokat ismerősök nyomták rám, de olyan 20- 30 szavazatot tudok módosítani.

    Javaslatom: ne az nyerjen aki az internethez ért, hanem az aki a késekhez.

    VálaszTörlés
  17. És aki nem követője a blognak hivatalosan, de ide jár olvasgatni, ráadásul csinált videót is? Az nem vehet részt a szavazásban akkor? Az úgy nem teljesen jó szerintem.

    Talán syakynak volt igaza, és hagyni kell lemenni ezt így, ahogy van. Viszont egy felvetés az időtartam rövidítése szerintem is jó ötlet, legalább előbb kezdődne a következő verseny.
    Úgy gondolom, hogy igazán biztonságos szavazást csak úgy lehetne csinálni, ha csak regisztrált szavazó szavazhatna, és syaky ellenőrizne illetve hitelesítene minden regisztrációt. De ez is szinte kivitelezhetetlen, mert embertelen meló lenne. Meg akkor syakynak nincs benne üzlet. Azt is vegyétek figyelembe, hogy neki akkor térül meg a nyereményjáték és a felajánlott kések értéke, ha sok a látogatója. Nem azt mondom, hogy mindenki aki szavazott rohant kést venni a boltban, de ha páran vesznek, vagy szájról szájra terjed, hogy van egy remek késes webáruház, az syaky érdekeinek kedvez. Ezt is vegyétek figyelembe, mert úgy korrekt.

    VálaszTörlés
  18. Még annyi---
    Csak nézzétek meg, Papubaa videóját, sokkal részletesebb, színvonalasabb , és ez előadói stílus is jobb, mint az élen levőké. Nem kell szakértőnek lenni hozzá hogy ezt lássuk. Szavazatokat tekintve mégis utolsó helyen botorkál. Na ez itt a baj. Verseny? Akkor döntsön a bíró/bírák: ne az internetes tudás, ismerősök száma stb....

    VálaszTörlés
  19. Egyet ne felejtsetek el !
    Az a célom -ugye szerintem egyértelmű-, hogy a blogomat ezzel együtt a webshopomat reklámozzam. Ha én döntök akkor nincs az a kényszer a "versenyzőkben", hogy az oldalamat ismerősöknek/barátoknak/bárkinek megmutassák szavazás céljából.

    Nincs akkor az egésznek értelme.

    Nagyon szívesen csinálok még ilyen versenyeket ha ezzel valamilyen szinten növelem olvasóim/vásárlóim számát.

    VálaszTörlés
  20. Amíg nem találok ki valami olyan szavazásos megoldást amit lehetőleg nem lehet "meghekkelni" addig nem lesz semmilyen nagyobb volumenű verseny.

    Nagyon sajnálom, de ez van.
    Köszönjétek azoknak akik nem ismerik a FAIR PLAY kifejezést.

    VálaszTörlés
  21. Én mint az egyik "versenyző" (bocs, a nevemet most nem vállalnám, nehogy bármit is befolyásoljak vele), egyedül lujo vargas-ra haragszom. Megcsinálta a fesztivált, és kivonta magát a felelősség alól, csak azért mert visszalépett, most meg áll a bál. Elvetted mindenkinek a kedvét, lezúztad a morált, és most komor az egész verseny hangulata. Holott az élen állók egyike voltál te is, kb 5-7 szavazattal voltál lemaradva az első kettőtől. Erre pont te kezdted osztani az észt. Ha ezt az utolsó helyen állók egyike tette volna, akkor azt mondom oké, jogos, de így. Te is megcsináltad a szavazataid, te mondtad legálisan, akkor másnak miért ne mehetne? Annyira mérges vagyok rád, mert én ezt egy teljesen korrekt versenynek fogtam fel egész eddig, és próbálom most is, de így ... keserű szájízzel nézem a szavazatokat. :(

    De továbbra is hiszem, hogy ez egy korrekt verseny, és nincs csalás, csak valakik előbb kezdték reklámozni a videójukat, ennyi.

    Syakynak pedig köszönöm a lehetőséget, hogy megszervezte és elindította a versenyt. Legalább láthattam egy csomó tök jó videót!

    Üdv "az egyik résztvevő versenyző"

    VálaszTörlés
  22. Az oldalt nagyon szépen lehetne úgy reklámozni: hogy szintén meghirdetsz hasonló feladatokat, és akinek a beírását, videóját, képeit, bármit a legtöbben nézték, az nyer egy kést. Elég lenne csak 1 díj.
    Kis befektetéssel növelve van az oldal látogatottsága.Itt nyugodtan hekkerkedjenek.
    Amikor pedig versenyt csinálsz, döntsd el te melyik a legjobb. Hidd el híre fog annak menni, más fele is hogy értékes késeket lehet nyerni. Minden tisztességesen gondolkodó ember, oda fektet energiát ahol biztos benne hogy nincs simliskedés. Ne feledd: a tolvajok, hekkerek, mindig egy lépéssel a biztonság előtt járnak. Ez így volt, így lesz.
    Tehát így a verseny verseny marad, az olvasottság növelése pedig külön részt kap. (csak agyaltam hogy tudnék segíteni a problémán)

    VálaszTörlés
  23. Syaky kérésére nem reagálom le a rejtélyes versenyző beírását. Rossz szájíz meg hidd el akkor megvan ha valaki látja menyire esélytelen egy jó videóval, csak éppen nem szól senki semmit....

    VálaszTörlés
  24. Üdv !

    Én annak örülnék a legjobban ha a névtelen hozzászólók mernék vállalni a véleményüket és ha esetleg még nem regisztráltak ide az blogra akkor azt megtennék, hogy lássam, van értelme annak amit csinálok.

    syaky

    VálaszTörlés
  25. Szerintem lujo vargas egy beépített ember, akinek az a feladata, hogy egy érthetetlen svédcsavarral, majd össze-vissza beszélve ne hagyja leülni a verseny hangulatát.

    VálaszTörlés
  26. Köszönöm szépen a bizalmat !
    Örülök neki, hogy ennyi a bizalmad felém.

    Mi lenne ha vállalnád magad és úgy rágalmaznál?

    VálaszTörlés
  27. Nem vagyok beépített ember, csak egy nagypofájú-igazságszerető senki! Vállalom. Semmiféle felelősség alól nem bújtam ki , itt vagyok továbbra is. Időm és energiám van a videóban, mint bárkinek. Versenyben voltam mint bárki, benne voltam az első 3-ban, kilépésem előtt megismertem a trükköket. Láttam a 2 szememmel hogy azok egy részér már igénybe vették. Berágtam, leírtam a véleményem, és a versenyből szálltam ki. DE továbbra is vállalom a véleményem. Hosszútávon a minőség a megbízhatóság a nyerő. Kinek van kedve versenyezni, ha ránéz erre az oldalra és azt látja: 200 nál több szavazattal kell nyerni? Én szeretnék játszani, de ennyit nem tudok összeszedni....velük mi lesz? a mostani versenyzőkkel akik jók a videóban csak nem jók az ügyeskedésben,, velük mi lesz? Tudom fáj ez mint egy kelés amit kezelni kell. De kezelni kell...Aki bölcs az megérti, aki kapzsi nem érti...

    VálaszTörlés
  28. NA FIGYELJETEK!
    Minden beírást elolvastam. Igen. Olvassátok el a versenykiírást, készítsetek videót, színvonalas, körbeforgatva, tapasztalatokkal, figyeljetek a kamerára, jó ha ennyi és ennyi perces.. stb stb stb.

    Tehát annak akit támadtok, teljesen igaza van. Miért? Mert nem az volt a felhívásban, csinálj 30 mp-es semmit, nagymama krumplipucolójáról, mert azzal is lehet nyerni, csak kapjon jó sok szavazatot. Mindenki beleadott apait anyait. Ellenben, a vezető versenyző videója,volt a legutolsó, ráadásul olvashattuk hogy huncutkodott 2 késsel,és azok vezetnek akiknek nem is a legjobb a videójuk. Persze hogy volt akinek ez nem tetszett. Engem ne támadjatok, nem ismerem az általam pártolt személyeket. Független a véleményem.

    Szoboszlai Rihárd

    VálaszTörlés
  29. Szia Tamás! Szerintem a videók minőségét szem előtt tartva döntsd el a verseny végeredményét. Ha később is így teszel, és eleve így indítod a versenyt, akkor ezzel a jövőben azt éred el, hogy a pályázók a minőséggel fognak versenyezni, és nem a mennyiséggel, majd szavazók toborzásával vagy csalással. Neked is jobb, és a látogatóknak is jobb, hogy nem gagyi videók kerülnek a termékekhez, hanem egyre jobbak.

    VálaszTörlés
  30. Ez nem rágalmazás, hanem poén volt. Célok: 1. ironizálás lujo vargas idétlenkedése felett, 2. utalás arra, hogy a nemzetközi helyzet annyira fokozódik, hogy itt az ideje összeesküvés-elméleteket kovácsolni. :)

    VálaszTörlés
  31. Smiley lemaradt a végéről.

    Bocsi de én komolyan veszem ezt az egészet és tényleg nem tudom mi lenne a legjobb megoldás.

    VálaszTörlés
  32. Reklámról csak ennyit:
    1. Itt volt/van Psycho Tom, aki a szavazatai számával, rákényszerítette a lemaradt többi versenyzőt hogy huzzanak bele. Ez meg is történt, pillanatok alatt kiderült ki képes lépést tartani vele.Elkezdték az oldalt terjeszteni, itt ott amott.
    2. Most pedig mindenki arról beszél hogy kellene dönteni. Izzanak a vonalak. :D
    3. Ő kiszállt, tehát növelte ezzel a többiek esélyeit, ráadásul elsőként világított rá hogy a minőség, minőség, minőség. Hiába 400 szavazat, ha azt nem anyi ember adta le, csak fortélyok. trökkök.Ez nem reklámozás kérem szépen, plusz a videók minősége is gyengébb lesz majd, plusz az internetésben nem jártasok kedve is elmegy a versenybe lépéstől.

    Értékesítési és reklám területen dolgozom, 8 éve, komolyan mondom hogy ez a csávó jól csinálta ha tud róla ha nem, ha reklámozásról beszélünk.Miért? Ma az emberek 5 ször hamarabb figyelnek oda ahol van egy kis vihar, ahol vannak indulatok, van téma. Nekem teccik, így ez az egész. Meglett füszerezve, csípős de finom. Mint egy jó magyar gulyás.

    Kések után keresgéltem a neten, így akadtam a blogra is. Nem vagyok késes ember, és semelyik versenyző ismerőse.De a versenyre felfigyeltem.
    Ez az én szubjektív véleményem.

    Üdvözletem mindenkinek:
    Makovics Krisztián, Debrecen

    VálaszTörlés
  33. Üdv LetItBurn vagyok.
    Sajnálom syaky, hogy ilyen helyzetben kerültél, és nem is nagyon akarom felesleges hozzászólásokkal terhelni a blogot, de szeretném megvédeni magam, ha lehet.

    Eredetileg két kés szerepelt a videómban, amit ha jól emlékszem ketten sérelmeztek is. Ezt amint láttam, jeleztem syakynak és megoldást kerestem a problémára, kivágtam az elejét. De ekkor még nem is érkezett szavazat rám, talán még szavazni sem lehetett. A bakiért elnézést kértem, de nem igazán érzem úgy, hogy trükköztem volna. Ami előnyöm volt, ha volt, hogy az én videóm volt legelőbb, és a svájci bicskákat talán mindenki szereti, de ennyi, semmi több.

    Ami a szavazást illeti, nagyon nem tudok mit hozzáfűzni. Én hiszem, hogy ha én tudtam ennyi embert szerezni akkor ugyan úgy sikerülhetett psychotomnak és frankynek is ÉS ugyanígy sikerülHET bárki másnak is. Sőt, elvből lehetett volna reklámozni a blogot és a webshopot szerintem, de pl iwiere és myvipre még nem linkeltem én sem, és abból is lenne szavazatom nem kevés, ebben biztos vagyok. Ez tervben is van, ha visszaesnék.

    Érhető okokból viszont nem nagyon örülnék neki, ha még sem a szavazás döntene, hiszen az első 3ban tutira benne vagyok, ami nekem hatalmas öröm, mert valamelyik kést biztosan megnyerném, ha most lenne vége. Nem titkolt célom a Spyderco elérése, ha jól gondolom sokunknak nagy álma, és a vickin kívül nekem sincs másik késem.

    VISZONT, ha syaky másképp dönt, és máshogy dönti el a helyezéseket, az is szíve joga, így ha már a FAIR PLAYt emlegetik sokan (amibe az is beletartozik tudtommal, hogy nem ócsároljuk a másikat) szó nélkül elfogadok bármiféle döntést a végeredményt illetően, még ha most első helyen állok is, hiszen ez az ő versenye, az ő szabályai.

    Örülnék neki, ha ez az ellenségeskedés alábbhagyna, mert ez egy remek verseny, remek videókkal, és úgy gondolom, hogy nem kellene beárnyékolni az emberi butasággal.

    Üdv. LetItBurn

    VálaszTörlés
  34. Maradok az eredeti kiírásnál.Szó szerint.
    Reklámozni bármely web2 felületen lehet sőt kell mert a reklámozás a cél - ami szerintem egyértelmű.

    Nagyon remélem, hogy nemcsak "hekerkedés" módján születnek a szavazatok.

    Makovics Krisztiánnak, Szoboszlai Rihárdnak külön köszönöm a hozzászólását ( végre a névtelenek is nevesítik magukat )

    Uraim lehet regisztrálni is. :D

    VálaszTörlés
  35. Akkor ez végülis így, nem a késesvideókról szól, hanem hogy hányan nézik meg az oldalt. Sajnálni lehet azokat, akik ebbe energiát fektettek, nem a tehetségük nyer.Így elég lenne egy gombot tenni , videó nélkül a versenyzők neve mellé, és azt lehet nyomkodni.Akire többen nyomtak, nyer.Kövezzetek meg, de én úgy látom hogy itt hibázott a verseny kitalálója is...igaz irta is korábbon, hogy tanult belőle...de a hibákat kikell javítani.
    nekem pl.: telefonon szoltak hogy nézzek fel már ide, mert érdekes és izgalmas a verseny.

    Kiss Ferenc (egy Hentes) :D

    VálaszTörlés
  36. Sziasztok!

    Amikor elkészítettem a videómat, igazából nem gondolkodtam azon, hogy nyerek-e majd vagy sem, egyszerűen jól elszórakoztam vele. Persze, ha úgy alakult volna, hogy díjazott leszek, annak külön örültem volna, de nem ez volt a cél.

    Utólag visszagondolva másképp csináltam volna meg a videót, mert a többi versenyző munkájából is tanultam. Picit hosszabb lenne, de nem túlságosan hosszú, mert így az enyém kevéssé informatív, a közel tíz perces eszmefuttatások pedig engem egy kicsit untatnak már. Persze ízlések és pofonok, nem mindenkinek tetszik ugyanaz, de azt hiszem, ennek ellenére mindenki nyert egy picit azzal, hogy ezek a bemutatók elkészültek.

    Néhány gondolat arról, hogy van-e ennek reklámértéke. Hát, fene tudja. Ha most felteszem a Facebook oldalamra, hogy aki akar, szavazzon rám, lehet, hogy néhányan szavaznak, de kést szinte biztosan nem vásárolnak sem Syakytól, sem máshonnan. Szerintem a cél inkább az lehetne, hogy egyes késeknek csináljunk reklámot, és ha ezek kellőképpen színvonalasak, akkor meglehet, hogy egyesek kedvet kapnak valamelyik késhez. És ha már itt járnak, itt veszik meg.
    Össze lehet kötni ezeket esetleg más akciókkal (pl. a bemutatott kések kedvezménnyel kapható, miegyéb), a videók vagy egyéb anyagok készítőit pedig másfajta nyereményekkel, más módon motiválni (50%-os vásárlásra jogosító bón, ilyesmi).
    Ezek csak ötletek persze, de ki tudja, talán ezek vagy ehhez hasonlók működhetnének is. :)

    Vaszilij

    U.i.: Egye fene, bereklámozom Facebookon, hátha lesz tíz szavazatom is. :D

    VálaszTörlés
  37. Kiss Ferenc !

    Szomorú vagyok, hogy az éremnek csak az egyik oldalát látod.

    Miért kell sajnálni azokat akik videót csináltak? Azért mert publikálva van valahol a munkájuk és esetleg ezrek nézik meg, vagy azért mert esetlegesen nyerhetnek egy közel 20.000 hufos kést??? (Ha megnézted a videókat szinte gy kés sincs amelyik ebben az árfekvésben mozogna.)

    Arról meg végképp nem én tehetek, hogy egyesek nem játszanak tisztességesen.

    Nehogy már lebassz azért mert szeretném a késes társadalmat kicsit "megmozgatni" és tenni szeretnék valami hasznosat ezen a téren! (Gondolom látod a youtube-on mennyi késes videó van angolul, na és magyar ? )

    Tény, nem gondoltam, hogy csalás lesz belőle. Következő alkalommal máshogy lesz - ha lesz elvégre szerinted majdnemhogy felesleges és szegény videó készítők, hogy kihasználtam őket elvégre reklámcélokat szolgál csak a munkájuk.

    Furcsa, az előtted szólók csak az általad észre nem vett érem másik oldalát vették észre.

    Köszönöm, hogy bemutattad ezt is.

    VálaszTörlés
  38. Sziasztok mindenkinek
    Én egy ismert közösségi oldalról "tévedtem erre az oldalra és olvastam a hozzá szólásaitokat.Nem is értem milyen verseny folyik itt de a kritikákat véleményeket olvasva szerintem egyáltalán nem lehetetlen hogy magas számú látogatottság miatt 1-1 versenyző baráti köre szavazzon valakire hisz én is ezért vagyok az oldalon és szavaztam is a barátom videójára...én is kitettem az oldalamra és megkérem a barátaimat hogy szavazzanak ők is...ugye ez nem szabály ellenes?

    VálaszTörlés
  39. Sziasztok.
    Kicsit mindenkinek igaza van meg kicsit nincs. Attól függ honnan nézzük. Nos, syaky, az oldalad reklámozva lett, szerintem jobban mint ha csak egy sima csendes verseny lett volna. Szereztél egy jó nagy adag tapasztalatot az ilyen és ehhez hasonló versenyeket tekintve. A videókészítők megkapják majd a késeiket. Blog hozzászólásokat tekintve rekordok születtek. Továbbá ne feledd hogy menyi csendes figyelője van az eseményeknek. Tapasztalatszerzés, nyeremények, motiváció. Tulajdonképpen mi is a probléma? SEMMI! Ország egyetlen olyan késese , syaky, aki mint ahogy írta megmozgatta a késes embereket. Ezt becsülni kell.A kritikusokra pedig nagy szükség van, mert építik az embert.Ők azok akik fejlődésre késztetik az embert a társadalmat bármely területről legyen is szó. Nem feltétlen rosszindulatból írják amit írnak. Ezt meg kell érteni.


    Dr. Popovics Emese (egy blogger nővére)

    VálaszTörlés
  40. Üdv !

    Örülök neki, hogy elült a vita.
    Köszönöm mindenkinek a hozzászólását tanultam belőle. Remélem más is.

    syaky

    VálaszTörlés
  41. Szia syaky!

    Csak egy kérdésem lenne, nem lehetne, hogy kicsit előbb vége legyen a szavazásnak? Mondjuk most vasárnap éjfél, vagy ilyesmi? Mert mire kiosztod a díjakat, kitalálod a következő versenyt, és annak is megint 2 hónapos feltöltési határideje lesz, plusz pár hét szavazás ... szóval legközelebb majdnem fél év múlva lehet csak nyerni valamit.
    Amúgy a versenyek nagyon jók, csak azt bánom, hogy az előzőt, a kép feltöltőst kihagytam, pedig az tök könnyű volt. :) Szóval majd legközelebb benevezek én is.
    Előre is köszi a választ.
    Üdv. "egy kezdő kés fan :)"

    (U.I.: Lehet hülye kérdés, hogy lehet ide regisztrálni?)

    VálaszTörlés
  42. Üdv

    Minden a kiírás szerint fog menni. Több ok miatt is. Amit nem ecsetelnék.

    Következő versenykiírás rövidebb lesz, nem két hónap és mindenféleképpen valamikor karácsony előtt.

    Ha jól tudom gmail.-es címmel lehet csak.

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez