2010. augusztus 13., péntek

Új funkcióval bővült a késbolt: fórum!

Amint látjátok, erősen kaparok, hogy a boltomat, meg ezt a blogot jobbá tegyem, és e munka során igen nagy figyelmet szentelek a vásárlói/felhasználói visszajelzéseknek. Most egy olyan fejlesztésre szeretném felhívni a figyelmeteket, aminek az a célja, hogy ezek az információk ne csak hivatalos szagú, kurta e-mailekben közlekedhessenek, hanem egy szélesebb csatornán, kötetlen formában, és úgy, hogy mindenki okulhasson belőlük. Bízom ugyanis a kollektív bölcsességben; abban, hogy a vélemények, tapasztalatok megosztásából előremutató gondolatok születnek.

Elindítok ezért egy fórumot, aminek elsődleges rendeltetése, hogy a bolt működésével, használatával, kínálatával, fejlesztésével kapcsolatban lehetőséget biztosítson a kommunikációra. Lehet kérni, kérdezni, javasolni, dicsérni és panaszkodni – mindent, amit egy boltba betérve, vagy onnan kijőve mívelni szokás.

Bár a blogom – mint minden blog – önmagában is széles körű lehetőséget nyújt a visszacsatolásra, a felhasználóknak ezt a lehetőségét még tovább szeretném bővíteni. A fórumon lehetőség lesz az ezen a blogon megjelenő tartalmak véleményezésére, megvitatására, csakúgy, mint a blog fejlesztésével kapcsolatos ötletek közzétételére, ütköztetésére.

És ha már van egy ilyen fórum, azon el kell hogy férjenek egyéb késes témák is, bolttól és blogtól függetlenül. Sőt, olyan témák is, amelyek nem kapcsolódnak sem a bolthoz, sem a bloghoz, sem a késekhez, viszont amelyek a kések rajongóit, gyűjtőit rendszerint érdeklik.

A fórum használata nem bonyolult. A belépéshez először is regisztrálni kell az oldalra. A regisztrációhoz egy felhasználói névre, jelszóra és egy működő e-mail címre van szükség. Aztán a bejelentkezés után olvassátok el a szabályzatot. Tudom, hogy rettentő unalmas az ilyesmi, de az esetleges félreértések elkerülése végett mindenképpen érdemes. Ha pedig nagyon rühellsz olvasni, akkor egyetlen intelmet tarts észben miközben fórumozol, és nem lesz gond: Viselkedj úriemberként! Azt hiszem, ez a kérés a videós játék fejleményeinek fényében különösen aktuális.

Jó fórumozást,

üdvözlettel:

syaky

4 megjegyzés:

  1. "Elindítok ezért egy fórumot,"

    még m,indig csak azt látom: Hamarosan

    mikor lesz már vmi?

    VálaszTörlés
  2. Szerintem meg müködik közel 2 napja.

    syaky

    VálaszTörlés
  3. Hi!
    Egy észrevételem lenne, és egy hozzászólásom az előbbiekhez. Amikor felkerült, hogy van új funkció(fórum) nekem is csak annyi volt abban a menüpontban, hogy 'hamarosan', és nem működött. Csak egy nappal később. Bár én nem olyan formában tettem volna szóvá mint a kedves hozzászóló. A lényeg, hogy most már tökéletesen működik a fórum, ahogy néztem. :)

    Az észrevétel pedig ... azt mondtad, hogy nyugodtan lehet szólni, ha valami nem tetszik a webshopban. Nos én találtam egy dolgot, ami számomra már egy ideje eléggé bosszantó dolog. Nem feltétlen nevezném hibának, de nem komfortos tőle az oldal. A gyors keresőről lenne szó, ami a bannerben van elhelyezve. Én elég gyakran használom, mert szerintem egy baromi hasznos funkció, viszont nagyon bosszantó, hogy vagy duplán kell belekattintani, vagy egyszer bele és kitörölni a "gyorskeresés" szöveget, kézzel. Szerintem ezt a programozód kb 2 perc alatt át tudná variálni úgy, hogy ha valaki belekattint a mezőbe akkor törölje egyből az alapból benne lévő szöveget és lehessen írni a keresett termék nevét, típusát stb...
    Vagy, a mező legyen üres, és mellé írni, hogy az a mező a gyors keresésre van odatéve.
    Nem bántásból tettem szóvá, még csak kritikának sem szántam, de nekem tényleg piszkálja a csőröm, hogy ez miért ilyen, és szerintem megfontolandó lenne ez a pici variálás. Nem tudom másokat mennyire zavar a dolog.

    Ha meg már írtam, akkor kérdeznék is egyet. Láttam, hogy több Wenger termék került fel most az áruházba, így a kérdésem az lenne, hogy be tudod e szerezni az EvoGrip10-es bicskát, és ha igen, akkor mennyibe kerülne.
    Bocs, hogy ezt itt írtam meg, de nem akartalak feleslegesen terhelni email-el is.

    Előre is köszi a választ.
    Üdv. LetItBurn

    VálaszTörlés
  4. Ki lett javítva.
    Köszönöm az észrevételt.

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez