2011. szeptember 16., péntek

Indul a Nagy Őszi Nyereményjáték

Üdv Mindenkinek !

Nagy hirtelen felindulásból úgy gondoltam indítok egy nyereményjátékot a facebook/hidegfem oldalamon. Nem kell mást tenned mint rendelkezned kell egy fényképezőgéppel, pár késsel amit érdemes fotózgatnod, és egy facebook regisztráció sem árt hozzá elvégre a verseny maga ott fog zajlani.

A játék indul mondjuk tegnaptól azaz 2011. szeptember 15.-étől és tart  előreláthatólag október 15.-ig. Nem kell mást tenned mint csinálnod sok-sok fotót, olyan témájú termékekkel ami a webshopomban találhatóak, - ha pont olyanok, vagy azok az csak előny de nem kötelező- kiválasztani 3 képet ami szerinted a legtutibb és elküldened a admin@hidegfem.eu email címre. Tárgy mezőbe kérem beírni VERSENYKÉPEK ! Kérek mindenkit, hogy saját gyártású képeit küldje és ne próbáljon más tollaival ékeskedni, mert előbb vagy utóbb kiderül és természetesen azonnali kizárással jár!!!

Két nyertese lesz a játéknak. Egyiket én, és barátom Firesnake fogja kiválasztani, másikat ti facebook oldal résztvevői. Mindenki annyiszor szavaz ahányszor csak akar -de azért ne vigyétek túlzásba-, feladat egyszerű "lájkoljatok".

A képnél az összhatást fogom nézni, hogy mennyire tetszik a kép. A felbontás különösebben nem érdekel de azért nem árt ha van pár mega. Nem szakszemmel fogom nézni azt megígérem, de az, az  ÉN és FIRESNAKE szubjektív véleménye lesz. Nagyon remélem nem fog a végén senki sem kérdőre vonni, hogy miért azt választottam azt amit. Nem kívánom megindokolni. Az tetszik és kész!!!

Nyeremény még kigondolás folyamatában áll.

Tehát akkor röviden a teendő!
- sokat fényképezni (lehetőség szerint boltomban található termékek közül)
- 3 legjobb képet elküldeni admin@hidegfem.eu email címre (igényesebbek akár logózhatják is)
- tárgy mezőbe VERSENYKÉPEK szöveget ne felejtsétel el beírni
- nézni a többi képet a facebook/hidegfem oldal megfelelő könvvtárába és véleményezni

Remélem egyértelmű voltam. Ha esetleg mégsem akkor azt jelezzétek és javítok.

Pár tanács a jó fotóhoz:
- vakut  szinte sohase használjatok -max. derítésre
- tükörpolíros kés fotózását kerüljétek -ha profi fotós vagy ez nem neked szólt
- próbáljatok felhős időben fotózni -legideálisabb
- ne 3 képből küldjél 3-at
- állvány nem árt ha van a kezed közelében

Most pedig nincs más dolgom mint mindenkinek sok sikert kívánni a fényképezéshez.

Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

10 megjegyzés:

  1. Senki sem lektorálja a szövegeket, mielőtt kiposztolod?

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Szerintem ne magadnak küldesd el a képeket, hiszen ha Te töltöd fel a facebookra, akkor a beküldő ismerősei erről nem szereznek automatikusan tudomást. Viszont ha a beküldők rögtön a Te facebook oldaladra teszik fel a képeket akkor arról az Ő ismerőseik is értesülnek. Igaz, így viszont van módod lektorálni, de itt inkább az ismerős szerzés a lényeg, gondolom. (Mondjuk a facebookos like jelölések és a valós potenciális vásárlók között nincs sok összefüggés tapasztalatom szerint, sajna. Egy tizenéves pár nap alatt összeszed akár 100 like jelölést is, de ezek a like-olók nem fognak kést venni pénzért, az biztos...)

    Sok sikert: Gyökösi Attila

    VálaszTörlés
  3. Kedves Névtelen !

    Áruld el nekem, mi az a hatalmas hibahegyek ami mellett nem tudtál elmenni szó nélkül? Hiányzik 5 vessző és van benne 5 szintaktikai hiba???
    Könyörgöm mindenkinek aki nyelvtan tanár, vagy éppen lektor ne találjon meg!! Kezd unalmas lenni, hogy minimális hibák miatt folyamatosan gyötörnek!
    Tényleg annyira szarul blogolok??

    syaky

    VálaszTörlés
  4. Tisztelt Attila!

    Én is gondolkodtam rajta, hogy Ők töltsék fel a képeket DE akkor nem tudom rendszerezni, és a képek össze-vissza lennének megtalálhatóak a feltöltött képek között. Nem lenne egy konkrét hely ahol ott lennének. Igy van!

    Más: Nem olyan lájkolókra van szükségem akik csak vannak, hanem olyanokra akik foglalkoznak is ezzel a témával. Nem erőltetem a lájkolást.

    VálaszTörlés
  5. Kicsit átfogalmaztam az első bekezdést:

    Hirtelen felindulásból úgy gondoltam, indítok egy nyereményjátékot a facebook/hidegfem oldalamon. Nem kell hozzá más, mint egy fényképezőgép, pár fotózásra érdemes kés, és persze egy facebookos regisztráció.


    Nem magyarosabb, olvashatóbb szerinted?
    Posztolás előtt hangosan olvasd fel, amiket írsz, az majd segít.

    VálaszTörlés
  6. Hali

    Mióta webshopom van meg kellett egy kicsit tanulnom fényképet szerkeszteni, videót szerkeszteni, kereskedni alapfokon, html kódot is tanulgatok - hidd el ez már ez is elég megterhelő.

    Hova menjek? Mit tanuljak még, hogy megfeleljek nektek olvasóknak, akik valószínűleg jóval kevesebb dolgot használtok nap mint nap de azt nagyon jól. Mindenből nem lehetek "fasza gyerek"!

    VálaszTörlés
  7. Van egy ember (syaky), aki saját költségén lehetőséget ad arra hogy bárki kést nyerhessen. Szinte minimális feltételekkel, és ez már nem az első ilyen un. "ajándékosztás". Szóval annyi a lényeg ebben hogy felőlem, holt nyelven is írhatná a blogot, ezer hibával, az se számítana.Mert aki követi a munkásságát,annak az eredmények számítanak. Kedves "jó magyar mentalitással" megáldott névtelen levélíró. Egy törlés lennél csupán itt, de mint látod a mi "fasza gyerekünk" közzé teszi a te véleményed is. TÖBB TISZTELETET PERZSA!

    TOM

    VálaszTörlés
  8. Nem kell semmit megtanulni, csak először gépeld le wördben, aztán nyomj egy F7-et, majd olvasd fel az asszonynak. Aztán megint, és ha jól hangzik, akkor jó.

    VálaszTörlés
  9. Pf, na ez most már engem is zavar. Légyszives vegyél vissza az arcodból! Ha pedig annyira zavar itt valami, akkor nem kell ide járni. De ahogy látom, szereted a blogot, akkor meg miért kell mások agyára menni?
    Ezt a kioktató, flegma stílust pedig, meg az "olvasd fel az asszonynak" dolgot, szerintem hanyagold, mert jobb helyeken ezért pofon jár.
    Erre szerintem itt semmi szükség, senki nem kíváncsi rá.
    Syaky! Én gratulálok az újabb játékhoz, nagyon jó ötlet. Sajnos nem biztos, hogy most lesz időm képeket készíteni, de ettől függetlenül is drukkolok a kezdeményezésnek.
    Csak így tovább.
    Üdv. G

    VálaszTörlés
  10. Tisztelet megvolt, jóakarat megvolt, mozis idézet (részedről) megvolt. A véleményemet meg sejtheted, kedves TOM. :D


    G: Mi abban a sértő, hogy "olvasd fel az asszonynak"? Miért járna ezért pofon?



    Tamás, minden bántás nélkül, fogadd meg a tanácsaimat. Jobb lesz a blogod.

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez