2011. szeptember 24., szombat

Pocket Organizer by Tomka

Üdvözletem !

Aktív olvasóim tudják, hogy szeretem az érdekes -valamilyen szinten boltba vágó- témákat. Mikor a versenyképek között megláttam azt a képet tudtam, hogy nekem kell egy olyan, akarok egy olyat, vagy hasonlót. Megkértem a kép tulajdonosát irjon nekem erről egy rövid cikket, amit meg is tett. Most ezt olvashatjátok.

Tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

ui: erősen elgondolkodtatott a téma, lehet hogy kitalálok egy ilyen táskát és legyártattattom?


Pocket EDC

Syaky megkért, hogy írjak egy rövid szösszenetet a Pocket organizerekről, azaz a „zseb rendezőkről”. E hülye kifejezés mögött valójában az általános iskolából ismert tolltartó bújik meg „taktikai” kivitelben, amelyben a mindennap magunkkal hordott eszközöket és kütyüket egy helyen rendezetten tárolhatjuk. Eredetileg katonák számára úgy lett tervezve, hogy a nadrág oldalzsebében elférve rendet teremtsen az az adminisztrációhoz szükséges eszközök között, de mára már minden igényt kielégítve gyártják ennél kisebb és nagyobb méretben is.

A mindennapi használt tollak és kések elrendezése mellet remekül alkalmas túlélő/elsősegélynyújtó/taktikai készlet összeállításához.


Én személy szerint barkácskészletként és városi túlélőcsomagként használom, és mivel az ember mindig talál újabb hasznos eszközöket, amelyeket magánál hordana, a zsebrendezőm két méretet ugorva a legnagyobb típusra hízott. 




A jelenlegi tartalom: jegyzetfüzet, toll, rotring, filctoll, csavarhúzó, ár, csipesz, állítható villáskulcs, borotvapenge, kábelkötegelő, befőttes gumik, cellux, biztosító tűk, gémkapcsok, mini iránytű, Fenix LD20 zseblámpa, 2 és 3mm-es zsinór, pendrive, leatherman squirt, gerber zsebélező, 2m-es szalagmérő, Countycomm pocket widgy bar (mini pajszer), öngyújtó, kompakt mentős olló, sugró (szilikongyúrma) sebtapasz, pillanatragasztó.


A készlet tartalma folyamatosan változik annak függvényében, hogy találok valami újabb hasznos eszközt és képes is vagyok bezsúfolni a csomagba. Aki további inspirációt szeretne, böngéssze végig az edcforums idevágó topicját.

2 megjegyzés:

  1. REMEK! :D
    Vártam mikor kerül elő ez a téma a blogodban!!!!
    Hasonló dolgokkal itt is érdemes nyálat csorgatni:
    http://everyday-carry.com/

    Nekem fél éve készül, a mesternél egy saját megoldású EDC combtáskám, amint kész lesz kűldöm a tesztet!

    Alegjobbakat!
    Ny

    VálaszTörlés
  2. Előhozhattad volna te is!!!!! :D

    Ki a mester?
    Várom a tesztet!

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez