2011. október 17., hétfő

2011. Nagy Őszi Nyereményjáték update

Üdv Mindenkinek!

Elsőnek is elnézést szeretnék kérni, hogy a nyereményeket csak most teszem közzé, mikor elvileg tegnap le is járt a verseny. Sorry és bocsi, meg ilyenek!

Az eredeti kiírás, ami itt olvasható, nem tartalmazza a nyereményeket, és ezt most ezennel pótolom, illetve egy kicsit módosítanám is az ott leírtakat.

A verseny 2011.10.23.-ig éjfélig tart. Tehát a képeket addig küldheted be, DE adok még egy hét szavazási időt is, hogy legyen egy kis esélyük azoknak is akik később kapcsolódtak be a játékba. Tehát szavazni lehet 2011.10.30.ig, természetesen éjfélig.

Két nyertes lesz, -ahogy már írtam, ez változatlan- az egyiket barátommal Firesnakkel fogom kiválasztani, másikat ti, a lájkolásotokkal. Tehát minél több lájk van egy képnél, az nyer. Már kérdés volt, igen reklámozhatod magad és a versenyt is, elvégre az a cél, hogy minél többen megismerjék a nevemet, az oldalamat - ami nekem jó, az nektek is jó. 
Ebben a segítségedet is kérem, és hogy mit adok lényegében érte???

Ennek a csomagnak a gazdáját én választom ki.

Tartalma:
* Fallkniven DC4 késélező
* Paracord levélzöld színben + csat hozzá, hogy tudj magadnak karkötőt készíteni ( ha hirtelen nem tudnád miről is van szó ide kattints )

Ajándék mely a ti szavazatotok alapján lesz átadva:


Tartalma:
* Paracord levélzöld színben + csat hozzá, hogy tudj magadnak karkötőt készíteni ( nem tudod miről van szó? -  katt ide )
* Nite Ize S-Biner Karabiner 4" - műanyag
* Spyderco Bug

Remélem mostmár minden egyértelmű, és mindent tudsz. Ha mégsem akkor kérlek jelezd itt vagy a facebook oldalamon.

További sok sikert kívánok mindenkinek.

Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.