2011. október 4., kedd

VIII. Nemzetközi késkiállítás és vásár - ahogyan én láttam

Üdvözletem!

VIII. Nemzetközi Késkiállítás és vásár, röviden/tömören.

Helyszín a szokásos Lurdy ház, a terem nem. De sajnos a körülmények ugyanazok. Rosszul megvilágított helység és a szokásos sötét színű asztalterítők. Az egész épületben ez az egy tábla volt ami a kiállítás helyszínét jelezte, természetesen közvetlenül a  bejárat előtt.


Szombati napon a látogatókból nem volt hiány. Hogy miért jönnek akkor a legtöbben?! Nagyon egyszerű az indok. Aki vásárolni akar gyorsan le akar csapni az árura, mert ugye jellemzően mindenből egy darab szokott lenni. Az érdekesebb/jobb/igényesebb termékek nyitás után 30 perccel már elkeltek. :D








A kiállítók mintha többen lettek volna. Külföldi jelenlét igen csekély volt ahhoz képest, hogy nemzetközi a rendezvény. Hogy ez miért van nem tudom, de biztos igen sok minden közrejátszik a dologban. ( Ha minden összejön akkor a 2012 németországi késkiállításra elmegyek és megmondom a tuttit.) A kiállított kések többsége már sok kiállítást látott, de szerencsére elég sok újdonságot is volt szerencsém felfedezni.


Befejezésképpen mit tennék máshogy ha rendező lennék?!
* erőteljesebben reklámoznám,
* a helyszínt jobban kitábláznám,
* 1-2 monitort betennék érdekesebb videókkal,
* esetleg meghívnék valami sztárvendéget,
* ajándékot sorsolnék a belépők között,
* terítőt mindenképp lecserélném :D     -   hirtelen ennyi.

Ha késkészítő lennék mit tennék?! Kicsit érdekesebbé tenném az asztalom -pl. egyedi megvilágítás, tesztelhető kések- , valamint készítenék olyan apróságokat amik minimális erőfeszítésembe kerülnek de pár ezrest azért megér. Az ember szeret hazavinni kis apróságokat, ami arányában véve nem drága de, vagy hasznos vagy éppen csak aranyos.

Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez