2012. január 9., hétfő

Hidegfémes "túra" - Bevezetés

Üdvözlet mindenkinek !

Pár héttel ezelőtt volt egy hirtelen jött ötletem. Van-e létjogosultsága egy Hidegfém webshop szervezésében szervezett "túrának"?!
Ez az ötlet akkor jött mikor az Aréna pláza mozijának kanapéján csücsültem és vártam a film kezdésére. ( A legsötétebb órát néztem meg 3D-ben. Nem nagy film nem ajánlom. :D ) Azonnal be is írtam a facebookomba, és gondoltam pár reakciót biztos kapok majd rá. Másnap dél környékén megnéztem a reakciókat, és bizony elképedtem de rendesen. Nem gondoltam volna, hogy az olvasóimat ennyire érdekelnék egy általam szervezett "kirándulás".Alig 16 óra alatt durván 20 hozzászólást kaptam. A beszélgetés azóta is folyik és most ebben a pillanatban 445 ember olvasta el, ( az 522 lájkolóból ) 41 ember beszél erről, és 34 ember jelölte meg a posztot. Hozzászólások száma 55.
A vélemény egyöntetű. Örülnének ha lenne, és elég sokan jelezték, hogy el is jönnének. Tény, hogy nagyon sok múlik a helyen, az időn és a szervezésen is. De itt is feltenném a kérdést! Legyen?

Mivel nem mindenki regisztrált facebook felhasználó, valamint itt könnyebb a topon tartani az egész mizériát, ezért szeretném ha a konkrétabb szervezés inkább itt folyna, mint ott.
Még semmi sem konkrét, csak egy dolog. Valószínűleg belevágok. Szerencsére segítőtársaim már vannak. Minden kérés nélkül jelentkeztek, hogyha segítség kell, akkor nyugodtan szóljak és odateszik kis testüket. Itt a blogon szerencsére nem egy bonyolult dolog a közvélemény-kutatás. Több dologra is kíváncsi lennék.
Azt szeretném, ha véletlenül eltévednél majd a erre az  eseményre, csak és kizárólag pozitív élményekkel telve térj haza.
Folyamatába többször is blogolni fogok, vagy ezt fogom folytatni? - még nem tudom.
De az ötlet nekem is tetszik és azt mondom vágjunk bele!


Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

ui:  Várom az ötleteiket! Mit, hogyan, mikor szeretnétek?! Irjatok!


14 megjegyzés:

  1. Szia Syaky,

    mindenképp LEGYEN, és természetesen mennék én is. Azt lenne jó eldönteni szerintem, hogy mi lenne a célja a túrának (csomókötések, tűzgyújtás, késélezési technikák, vagy csak egyszerűen kirándulás a szabadban,stb.) és ennek megfelelően lehetne a létszámban, vagy bármi egyébben gondolkodni.

    üdv
    Ezeröcsi

    VálaszTörlés
  2. Üdv Ezeröcsi !

    Ez terveim szerint mind-mind benne lenne. Azért szeretném 2 naposra.

    syaky

    VálaszTörlés
  3. Szia,

    király! Várom az időpontot.

    üdv
    Ezeröcsi

    VálaszTörlés
  4. Úgy terveztük, hogy legyen mindenből egy kicsi, így mindenki aki eljön kap valami hasznos infót :D
    Ezért kell egy alap tábor mert itt mehet a tűzgyújtás, paracordozás, késtaperolás,közös főzés, sátor -menedék építés,élezés, farigcsálás ... stb. Aki akar az pedig innen mehet kirándulni, csavarogni.

    VálaszTörlés
  5. Firesnake! Ezt úgy érted, hogy csináltok (..unk, segítek az előkészületekben, ha felérünk időben a barátnőmmel veszprémből) egy alap tábort, táborhelyet, ahova mindenki eljut, ahogy tud. onnan pedig közös túra valahova? Vagy egy adott találkozási ponttól indul a közös túra, aminek a végállomása egy táborverésre alkalmas hely, ahol mehet a tűzgyújtás, szalonna sütés egymás késeinek húdejózása és pálinkájának és/vagy borának dicsérése? Személy szerint a második variációt támogatom.
    Balázs

    VálaszTörlés
  6. Ahogy igen nagyra becsült kollégám is írta!
    Mindenből egy kis kóstoló!

    syaky

    VálaszTörlés
  7. Tisztelt Balázs !

    Az egész procedúra jelenleg is kitalálás alatt van. Nem tudjuk pontosan, hogy miként is lenne a dolog mert több forgatókönyv is van jelenleg és még nem döntöttük el. Én és még páran valszeg már péntek délután az alaptáborban leszünk. Én mindenképp szeretnék egy "kis túrát" is mondhatni kötelező jelleggel. Valszeg a tábor helye nem is lesz publikus csak annak aki odaér egy bizonyos helyre egy bizonyos pontra. Nem szeretnék átjáróházat!!!

    VálaszTörlés
  8. Ja és még ami lényeges!
    A létszám kötött lesz és lesz egy minimális összeget majd kérni fogok a kajára.

    syaky

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó ötletes kezdeményezés, mindenképpen támogatandó!:D
    Üdv,
    Mortigen

    VálaszTörlés
  10. Üdv!!! Üdvözlöm eme briliáns ötletet, ideje volt már :). Hely és időpont? Szerintem több lehetőséget kell megemlíteni és szavazásra kell bocsájtani, itt és facebook-on. Persze ez a jövő kérdése. Ha minden jól alakul én megyek, miért ne??? Túrát támogatom,sőt szerintem anélkül értelmetlen lenne az egész. Ha a létszám kötött - ez persze evidens - akkor ki kerülhet abba bele? Aki gyorsabb lesz a másiknál?

    VálaszTörlés
  11. Üdv Mindenkinek !

    Köszönöm a támogatást. Nem gondoltam volna, hogy ennek ilyen sikere lesz.
    Nagyon bele kell húznom! :D

    syaky

    VálaszTörlés
  12. Szia,

    légyszi az időpontot majd itt is tedd "közhírré".

    köszi
    üdv
    Ezeröcsi

    VálaszTörlés
  13. Debevagyoksózva! Utoljára ilyet, kb. 10 éve osztálykiránduláson éreztem! :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez