2012. május 17., csütörtök

Egy Tab története

Üdv Mindenkinek!

Nem mindennapi dolog történ velem a mai nap folyamán. Hazajött a Tabom!
Tudom, hogy nemigazán ide illő téma, de ezt le kell írnom.

Április 13.-án az Ázsia Centerben egy kicsit figyelmetlen voltam. Vásárlás közben magam mellé tettem a Tabomat és közben az eladóval beszélgettem. Igy múlt el  akár 10-15 perc is amikor hiányérzetem támadt és keresni kezdtem. Nem találtam. Ahogy visszaemlékeztem akkor ugrott be, hogy bejött egy vásárló, hangosan köszönt nézelődött vagy 2-3 percet és hangosan köszönve kiment. Annyira emlékeztem csak, hogy nő volt - semmi másra, és közben ő haláli nyugalommal elemelte a mellettem lévő Tabomat az asztalról. Rendesen megsirattam és két nap múlva vettem egy másikat.
Ma csengetnek és szemben lévő szomszéd kezében egy Tab -lépcsőházban találta- , és kérdi nem-e az enyém. S miután alaposabban megnéztem kiderült, hogy DE!! A készülékem hazajött. Ez félelmetes, nem?


Miután hazatalált, mindenfajta hiba nélkül, tökéletes állapotban ( még a 32 gb sd kártya is benne volt), úgy döntöttem ezt értékelni kell. Elvégre nem mindennap sétál haza egy készülék rég nem látott gazdájához. Biztos hiányozhattam neki rendesen -több mint egy hónapig nem látott- ezért úgy döntött a családi kupaktanács, hogy megérdemli, hogy megtartsuk.

syaky

ui: az az érdekes, hogy semmilyen utalás nem volt a gépben, hogy hol is lakom. TiPPEK? Hogy talált haza??

3 megjegyzés:

  1. Ez csak a csali volt mert a kéglit akarják kifosztani :) Ha gondolod én szívesen átveszek egyet :) Csak játszósnak :D

    VálaszTörlés
  2. Most a párom is kipróbálja milyen is egy Tab. Ha tudja használni megvan a gazdája - ha nem? Akkor sem biztos, hogy el akarom adni de az még odébb van! :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez