2012. július 8., vasárnap

A TANYE nyertesei - 2012

Üdv Mindenkinek!

Emlékeztetésképpen:
Úgy döntöttem, idén nem két hanem három nyertest fogok értékelni.
* Első nyertest a Triumvirátus ( Rebel, Firesnake és jómagam) fogja kiválasztani
* Második nyertest Ti, azaz aki a legtöbb lájkot kapta a fotójára.
* Harmadik nyertest pedig én. Elsősorban olyan képet szeretnék választani ami nagyon egyedi lett a képek között. Ami valahogy “más” mint a többi mondhatni “kilóg” a sorból, Továbbra is fenntartom azt, hogy a véleményünket/véleményemet nem akarom megindokolni. Teljesen szubjektív lesz a döntés.

A nyeremények a következőképp alakulnak:
1. díj: Megkapja azt az előjogot hogy választhat a 3 nyeremény közül
2. díj: Választhat a maradék kettőből
3. díj: Kapja ami megmaradt

A három nyeremény:


  

  


Alapból azt mondtuk, hogy nem magyarázzuk meg a szubjektív döntésünk a nyertesekkel kapcsolatban de azért legyen itt mégis pár szó. 3 győztest hirdettünk 3 különböző kategóriában.

- Első kategóriában Papucsek Józsi pók a halójában képét találtuk a legjobbnak. Tökéletes a kép témája. Ez rögtön megfogott mindkettőnket. A kép minősége is jó bár ha ez alapján díjaztunk volna akkor sok nyertesünk lenne.
- A második kategória győztese Vass Zorán fotója volt. Ő a közönségdíjasunk. Őt lájkoltátok a legtöbben ( Ő volt a legügyesebb a képének a managelésében ). Nem szorul egyéb magyarázatra.
- A harmadik kategória győztese pedig Stephanie Tuvunek. Ebben a kategóriában a különlegességet próbáltuk díjazni. Uraim, ugye nem kell megmagyarázni a döntést :D

Köszönjük a beküldött fotókat mindenkinek és reméljük játszhatunk legközelebb is együtt :)

Nyertes képek sorrendben:


Kérem a nyerteseket, hogy jelentkezzenek nálam a hidegfem@gmail.com emailcímen. Mégegyszer gratulálok nekik és a nyereményükhöz sok sikert kívánok.

Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyerteseknek! A szubjektív döntésekkel is egyet tudok érteni. Van még jónéhány fotó, ami nagyon klassz lett, de sajnos mindet nem lehet díjazni! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.