2011. április 10., vasárnap

FeHoVa beszámoló 1. rész - végre...

Üdv Mindenkinek !

Eljutottam végre oda, hogy a tapasztalataimat/fényképeimet közzé tegyem számotokra.

Sajnos a tapasztalataim nem túl jók.
A BNV bérleti díjai és körülményei egyre inkább a megfizethetetlen kategóriába kerül, ezért a kiállítás minden évben egyre kisebb és kisebb. 

Jó pár évvel ezelőtt az Expo mérete sokkal nagyobb volt. Talán 3 pavilonban is zajlott egyszerre és a körülötte lévő kis "utcák" is tele voltak kiállítókkal, ( nem biztos, hogy mindegyik célirányos volt, de volt) és egy napos elfoglaltságot tutti, hogy adott ha alaposan végig akartad nézni.
Hol tartunk ma? Az "A" pavilon sincs már teljesen megtöltve. Rengeteg az üres hely, és a terület legnagyobb részét Vadászkiállítások teszik ki ( erről majd egy különálló képblogot is közzé fogok tenni). Ha ez a csökkenő tendencia továbbra is folytatódni fog, pár év és a FeHoVa mint olyan megszünhet. Remélem ez csak az én szerény véleményem/ tapasztalatom, és a kiállító terület tulajdonosa kedvezőbbé teszi a "körülményeket" a kiállítók részére.

A kiállítók között lényegében minden megtalálható volt, amit csak valamilyen úton-módon kapcsolni lehet a FeHoVa-hoz ( Fegyver - Horgász - Vadász ). Valamiből több, valamiből kevesebb. 
De 2000 hufos belépőért kicsit többet is várna az ember. Nincs ingyenes wifi, állítólag az az egy bankautomata ami volt ( könyörgöm ekkora területen 1 db ? ) az is megszünt!!!!!!!!! És ráadásul a terület is rendesen összement. 

Kérdem én kinek éri ez meg?
Válasz egyértelmű! Csakis kizárólag a terület üzemeltetőjének! Kicsit önző hozzáállás! Nem lehetne esetleg egy olyan megoldást kitalálni amivel nagyjából mindenki jól jár?

Na mindegy. Én nem érthetek hozzá.
Jöjjenek a képek.





 



Hirtelen ennyi volt.
A végére meguntam a blog hülyeségét, és nem rendezgettem tovább a képeket. Valami hihetetlen kezelhetetlen a képek rendezése. Valami nagy változást kellene csinálnom a bloggal kapcsolatban de még nem tudom mit akarok konkrétan.
De valamit tennem kell ezügyben.
Remélem képek tetszettek. ( gondolom mindenki tudja: ha rákattint a képre akkor eredeti méretben megtekintheti)

Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky






5 megjegyzés:

  1. Sajnos azzal egyet kell értenem ,hogy a FEHOVA zsugorodik, mert mindenki ugye azonnal meg akar gazdagodni:(! WIFI - vel kapcsolatban én a telefonnal 6 találtam, amiből 3 ingyenes volt, az egyiket majd 1 óráig használtam is.

    VálaszTörlés
  2. Gratula a wifihez. Én 4 napig voltam kinn folyamatosan de nekem nem jött össze. (Mondjuk nem próbálgattam folyamatosan.) Csak egy nyíltat jelölt de kiderült arról is, hogy fizetni kellett.

    VálaszTörlés
  3. Én először voltam a fehován, érdekes volt, csak olyan meleg volt mint egy szaunában, és sehol nem találtam fallkniven késeket. (ez megdöbbentett) A moskito nem igazán akciózott, de kárpótolt a nagy választék, az extrametál nagyon korrekt kedvezményeket hozott csak nem sok féle kést árultak, abból is alig hoztak, meg kissé hülyének is nézik az embert.

    VálaszTörlés
  4. Rosszul kerestél.
    Gladiusnál voltak Fallkniven kések.
    Moskitó sosem volt olcsó - bár hozzá kell tennem ha alaposan megnézted volna, volt jópár kése amit nagyon jó áron adott.

    VálaszTörlés
  5. Nem baj, majd jövőre :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez