2010. július 29., csütörtök

A tizedik is megérkezett - MrLetItBurn bemutatja Victorinox bicskáját

A hajrában megérkezett a 10. késbemutató. Versenyzőnk nagyon ravaszan két hasonló azonos márkájú/típusú többfunkciós kést mutat be. Hogy a bemutató mennyire sikerült jól neki, ti majd eldöntitek. Már csak bő 2 nap van hátra a videók beküldéséig.
Húzzatok bele.

2010.07.31
Döntöttetek. Lényegében igazatok van. Ugye a szövegezés így szólt: "Készítsetek rövidfilmet, amelyben alaposan körbeforgatva és szövegesen is bemutatjátok valamelyik késeteket,..." MrLetItBurn gyorsan reagált és megvágta videóját. Amit már javítva láthattok itt.syaky

5 megjegyzés:

 1. A játékfelhívásban a bemutató 1 késről szólt...

  VálaszTörlés
 2. 2 bicska? A szabályokban nem ez volt...

  Ez volt a versenykiírásban:" Készítsetek rövidfilmet, amelyben alaposan körbeforgatva és szövegesen is bemutatjátok valamelyik késeteket,..."

  VálaszTörlés
 3. LetItBurn vagyok, teljesen jogos, amit írtok. Viszont időm nincs új videót csinálni, de természetesen megpróbálom orvosolni gyorsan a problémát. Kizárást nem szeretnék kapni.
  Annyit tudok most tenni, hogy levágom az elejét a videónak, és syakyval cseréltetem a két vidit. Elnézéseteket kérem, figyelmetlen voltam, annyira siettem, hogy ne csússzak ki az időből. :(
  Köszi, hogy szóltatok. Üdv. LetItBurn

  VálaszTörlés
 4. Uraim !

  Nem merik vállalni a nevüket?
  Ami jogos az jogos.

  VálaszTörlés
 5. Szerintem ilyenkor automatikusan a hatodik videónak kellene nyernie:DDD

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.