2010. július 23., péntek

Szám szerint a hetedik - Spyderco Tenacious - by ZombieRytual

És megérkezett a versenyfelhívás hetedik videóblogja is. Ez a késbemutató hosszúságában űbereli az eddig megjelent posztokat. Közel 10 perc a felvétel. Választása a sokak által igen kedvelt Spyderco Tenaciousra esett. Mint tudjuk a mennyiség nem elég a nyeréshez, a minőség is igen fontos tényező.
Esetleg még valaki? Az idő fogy.... esetleg te aki olvasod, nem kaptál kedvet kedvenc késed bemutatására? A versenyfelhívás részleteit itt elolvashatod. Húzz bele, még akár te is nyerhetsz.








Tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

3 megjegyzés:

  1. Kellően részletes!!!- de a videó szaggat, gyenge a gép amivel felvették és túl hosszú-túl lassú, mint ha halat enne.De így is megelőz egy-kettőt az előzőek közül.

    Üdv.: Csuka

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Csukának az észrevételeit, kritikája teljesen jogos. Mindenféle szoftveres, meg lebonyolításbeli problémákkal kínlódtam, rengetegszer próbálkoztam, míg végül teljesen elfogyott a kraft, ezért lett ilyen lassú a videó. Nem tudtam már időt szánni újabb verziók készítésére, ezért úgy döntöttem, hogy kiteszem, ahogy van, aztán hadd jöjjenek a kritikák. Ez most így sikerült, de remélem, lesz még ilyen játék, mert amúgy érdekes, izgalmas a feladat.

    VálaszTörlés
  3. Egy kicsit tényleg vontatott a bemutató, de aki egyszer is tartott már élő bemutatót 50-60 ember előtt (nemhogy a világhálónak :)) az tudja, hogy a lámpaláz mit jelent - ez nem a Teleshop. xD

    Pár észrevétel:
    -a Tenacious előtt is volt olcsó Spy zsebkés. Csak nem nekünk, káajrópában, hanem a Wal-Mart vásárlóinak az USA-ban, akik tavaly év elejéig bizony 40 USD ellenében (nagyker ár alatt!) hazavihettek egy S30V Native 1-et...
    -A teljesen egyenes levezetőél gyártásánál másr csak a konvex él elkészítése drágább, mert az jézi munkát igényel. A homorú levezetőél elkészítése olcsóbb és könnyebben gépesíthető.
    -A 8cr13MoV nem ugyanaz, mint az AUS8. Hasonlóak a tulajdonságaik, de ettől még nem egyeznek meg. :)
    -Úgy látszik, kevés hír jut el a narrátorhoz, én már hallottam nem egy esetről, amikor keresztzár és lockback is elengedett, és balesetet okozott... Ilyen veszély viszont a Tenacious esetén nem áll fenn - megfelelően erős a konstrukció ahhoz, hogy évekig használhasuk gond nélkül akár munkaeszközként is.
    -Az alkalmazott csavarokat sokan szidták, hogy túl lágyak - szerencsére a Spy vevőszolgálat ingyen küld újakat, ha valakinek netán elnyíródott volna a menet rajtuk.

    Ez a kés, ha nem Kínában készülne, kb. a Delica-Endura árketegóriájában lenne kapható. Mivel a kínai gyártási költségek még mindig hihetetlenül alacsonyak, ezért tudjuk még mi is megfizetni. (Sokan fanyalogtak, "miért Kína". Ezért.) Áráért best buy, ahogy a legálisan hordható Persistence is.

    (Golbat voltam, ha valaki nem jött volna rá. :))

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez