2010. július 31., szombat

A versenynek ezennel vége.....


Vége a két hónapos versenynek. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek de "sajnos csak" 10 videó késbemutatót kaptam ez idő alatt. Ez sok mindennek tudható be. Leginkább annak -szerintem, hogy nálunk még ez a késbemutató műfaj nagyon gyerekcipőben jár.

Tervezek még egy ilyen jellegű versenyt valamikor Karácsony előtt. Remélem akkor majd több videós késbemutatót láthatunk.

Addig is szavazzatok, szerintetek ki nyerje meg a következő nyereményeket.
1. dij: Spyderco Endura FRN
2. díj: Buck Vantage Avid Large
3. díj: CRKT Drifter

És hogy megkönnyítsem egy kicsit a dolgotokat a weboldalamon egy oldalra feltettem az összes videót, hogy ne kellejen vele bajlódnotok. Kattints ide.

Szavazzatok, van rá egy hónapotok.
Előre is köszi mindenkinek.

Tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

10 megjegyzés:

  1. Hej Syaky! Izgi a verseny, most jön a sűrűje! Ne panaszkodj a "kevés" videó miatt, Te hoztad a szabályokat - ha rajtam múlik, én küldtem volna még egy tucatot:D
    Komolyra fordítva a szót: hogyan biztosított, hogy a versenyzők ne tudjanak ötvenezerszer saját magukra szavazni? Főképp kíváncsiságból kérdem.

    VálaszTörlés
  2. Nos, mire elküldtem az előző hozzászólást, már észre is vettem a jobb oldalon a szavazó rovatot, így a kérdésem megválaszoltatott - gondolom az IP-cím alapján azonosít a rendszer. A megfigyelés mindig is az erősségem volt, hehe.

    VálaszTörlés
  3. Szia Syaky!
    Neked mik a kedvenc késeid,bicskáid?Mit hordasz a zsebedben?

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok, LetItBurn vagyok, bocsi hogy csak most reagálok, de kint voltam a kertben. A felvetésed érdekes mert én meg TomasPsycho-t akartam megvádolni ezzel és franky576-ot, de nem tettem. :) Viszont nem tagadom azt, hogy megugrottak a szavazataim, mivel ma kitettem a linket facebook-ra, lehet ellenőrizni, kint van még mindig, és egy barátom hotdog-ra írt körüzenetet, szintén ma dél körül, hja és msn-en is kint van a nevem mögött. Amit (javítsatok ki ha tévednék), semmiféle szabályzat nem tilt. Azt sem tagadom, hogy a szavazás kezdetén lehettek azonos IP-jű szavaztok, (a proxys dolgot nem tudom miaz) mivel routerrel van leosztva a net itthon és szavazott apu, meg öcsém, de nekik is szóltam hogy ne tegyék többet, arról pedig nincs tudomásom, hogy más "csalna" valahogy a nevemben. Szóval én tisztának érzem magam. Az pedig hogy két helyre kikerült a link hotdogra, facebookra, azt nincs is miért tagadnom, de szerintem semmiféle szabályt nem sért, pláne, hogy így többen jönnek syaky blogjára, ami neki az üzlet ebben ugyebár, legalábbis gondolom én. Az pedig, hogy én kinek szólok, rokonnak, barátnak, kutyának, macskának, hogy szavazzon a videómra szerintem a magánügyem, így én nem érzem ezt csalásnak, különösen úgy nem, hogy erre mindenkinek lehetősége van. Még annyi, hogy a proxis dolog amit írtál azt ellenőrizd le, meg esetleg szűrd az azonos ip-ket, ha lehet, mert szerintem is van rengeteg olyan szavazat, ami nem oda való. Üdv LetItBurn

    VálaszTörlés
  5. Tiszteletem a gyanúsítgató barátunknak!
    Feltételezem ezzel a hozzászólásoddal arra szeretnél célozni, hogy én/mi többször szavazgatok magamra. Nem mintha rád tartozna de elmesélem neked, hogy a szavazás kiírása után én a Mátrában sátoroztam. Ott nemhogy internet, de még térerő is aligha volt :-). Szóval a feltételezésed már most téves.
    Továbbá... Pontosan milyen "kiurgásra" célzol ? ("Kedves versenytársak, láthatjátok a kiugrásukat." )
    Arra a jelenlegi 8db szavazat különbségre ami kettőnk közt van ? Vagy csak Te lehetsz képes ennyi szavazatot elérni ?
    Elárulom a nagy "titkomat" ha már így meg lettem gyanúsítva. Barátok és ismerősök. Közösségi oldalakon küldtem szét a linket és a szöveget, hogy szavazzanak a videómra.
    Másrészről te "nyomon követtél" minket egy informatikus segítségével. Ez kicsit vicces. (Bocsi :-)) Most gyanúsítgassalak én is, hogy te informatikussal figyeltetsz engem és ennyi mindent tud az informatikus barátod akkor egyszerűen elintézheted te is a "proxihuszárkodást" ?
    Áááá nem... én a saját szavazataimra figyelek ahelyett, hogy másokat FIGYELTESSEK ;-) .

    Ezúton is köszönöm minden ismerősömnek és késrajongónak a szavazatokat.

    Üdv: Franky576

    VálaszTörlés
  6. Ezennel befejeződött a hadjárat.
    Több ilyen témájú hozzászólást nem fogok megjelentetni.
    Ezt az utolsót is véletlenül tettem ki és nem tudom visszavonni.

    syaky

    VálaszTörlés
  7. Tisztelettel, akkor törlöm a hozzászólásom. A te oldalad, szóval legkevesebb hogy törlöm. Bocsánat érte.

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez