2011. március 30., szerda

Hírek a hidegfem.eu tájékáról - update

Üdv Mindenkinek !

Mostantól úgy gondolom kicsit többet fogok jelentkezni, hogy tájékoztassalak benneteket a hidegfem.eu környékét érintő dolgokról. Elvégre ami az én örömöm/sikerem/bánatom az vagy igy, vagy úgy de titeket is érint.
Remélhetőleg jól gondolkodom, és nem teljesen feleslegesen koptatom a billentyűzetemet.
Hát akkor bele is fogok.

- Sikerült új nagykereskedést szereznem a Fenix lámpa beszerzéséhez, ezért a választék folyamatosan bővülni fog ( a már fenn lévőket átáraztam, frissítettem és a képeket is átformáztam)

- A közeli jövőben a boltom kínálatában megjelenik a Pohl Force. Akik szeretik és ismerik a taktikai vonalat, azok tudják, hogy egy igen megbízható csúcsminőségű márkáról van szó.
Üzlet filozófája:
A POHL FORCE filozófiája, hogy olyan terméket kínálnak a vásárlónak, amely formáját, anyagát, gyártását és minőségét tekintve a legmagasabb színvonalnak felel meg és emellett megfizethető marad. Nem könnyű célkitűzések, de a globalizáció korában mindenképp megvalósíthatóak. A megoldás az ajtó előtt heverhet, vagy épp nemzetközi szinten keresendő.

- FeHoVa beszámoló nem marad el, csak egy kicsit csúszik. Sőt 2 részesre tervezem.

- Ötleteket folyamatosan várom miket szeretnék látni a boltom kínálatában. Bővítést folyamatos, főleg a buschraft irányba szeretnék elmenni.

- Gerber (bicska, kések és multifogók) és Silva (lámpák és tájolók) termékek folyamatos feltöltése várható

- Facebookos nyereményjáték elkezdődött és még tart, részletek itt

- Gerber/Bear Grylls termékek sajna nagyon minimális darabszámba jöttek Magyarországra ezért nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz egyszerű kiszolgálnom azokat a vásárlóimat akik rendeltek belőle. Egy kis türelmet kérnék.

Hirtelen ennyi új infóval tudtalak ellátni benneteket. Remélem van benne olyan is ami érint titeket.

Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

2 megjegyzés:

  1. Ennek örülök, hogy lesz Pohl Force. A H3 még hiányzik a gyűjteményből. Na akkor elkezdek félrerakni a fizuból...............

    VálaszTörlés
  2. Ha már ötletek - mit szólsz a Benchmade HK 14440 Combo Pak-hoz? Egy vevőd biztos lenne :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.