2012. április 14., szombat

Jön a tavasz, jön a TAVASZI NYEREMÉNYJÁTÉK a TANYE

Üdv Mindenkinek!

Úgy döntöttem illik már ismételten egy újabb játékot hirdetni. Lassan jön a jó idő, mindenki rohan ki a természetbe levegőzni, túrázni vagy éppen kertet ápolni. És jól teszed ha viszel magaddal egy fényképezőgépet és a kedvenc fotogén késedet is. A téma: Késem a természetben ! Tehát lényeges, hogy a képen a téma - a kés és természet valamely formája.

A fotóverseny indul: 2012. április 15-től és mondjuk első nekifutásra legyen a vége 2012. május 15.-e ami természetesen változhat ha éppen úgy hozza a sors.

A képeket hidegfemfotoverseny@gmail.com címre kérem elküldeni. Hogy hány darabot?! - természetesen 3 darabot küldhettek idén is. Ami mindenféleképpen szükséges a versenyhez, az egy facebook regisztráció, elvégre a képeket ott lehet majd megtekinteni és ott lehet majd szavazni -lájkolni- rájuk. Idén is két nyertest fogok kihirdetni. Egyiket Rebel, Firesnake és Én fogunk kiválasztani, a másik szerencsést pedig ti, a szavazataitok alapján. Ismerősök, barátok figyelmét fel kell hívni, hogy szavazzanak, elvégre a verseny célja -burkolt formában persze :D - az oldalaim látottságának a növelése. Ne feledjétek! Ha nekem jó, nektek is jobb!

Kérek mindenkit, hogy saját képeit küldje be, és ne próbáljon meg más babérjaival büszkélkedni, mert az csak kellemetlenséggel jár, és természetesen kizárással a versenyből.

Képeket természetesen nem szakértői szemmel fogjuk nézni, a lényeg az összhatás, de azért számít természetesen a minőség is. (Megapixel megkötés nincs, de felesleges a túl nagy felbontás elvégre a facebook úgyis lebutíttja.) Sajnos szubjektív lesz a vélemény, de ebbe bele kell törődnötök - nem fogom megindokolni a döntésünket.
Nyeremények kigondolása még folyamatban van, de tavaly kiderült - ti jellemzően nem azért hajtottok, hanem maga a verseny izgalma ami lényeges számotokra - de azért én értékelni fogom, természetesen.

Tehát akkor röviden, mit is kell tennetek ha részt szeretnétek venni a versenyen?!
- ha nincs facebook regisztrációd - regisztrálni izibe
- kimenni a természet lágy ölébe és rengeteget fotózni ( nem kötelező hogy boltomba megtalálható legyen a termék, de .....)
- 3 legjobbat kiválasztani és elküldeni a hidegfemfotoverseny@gmail.com email címre
- nézni a megfelelő könyvtárban a konkurens résztvevők képeit - esetleg lájkolni, (szólni haveroknak ismerősöknek, hogy tegyék meg ugyanezt) - próbáljatok meg fairek lenni, ha egy mód és lehetőség van rá!!!


Végül pár jó tanács, fotózáshoz: ( ami nekem bejött )
- nagyon lényeges a jó alany választása, ne legyen tükörpolír - ott nem lesz sikerélményed!
- felhős időben a legtutibb fotózni
- rengeteget fotózz - ha neked nem tetszik a fotó valszeg másnak sem fog
- ne 3 képből küldj 3-at
- vakut ne használj - maximum derítésre
- ha van egy fényképezőállványod - az nem hátrány
Mindez természetesen nem neked szólt, ha éppen profi fotós vagy! :D

Ha esetleg valami nem lenne tiszta, légyszi jelezzétek, hogy javítani vagy pótolni tudjam a hiányosságokat!

Ezennel nincs más dolgom -remélem- mint mindenkinek sok sikert kívánni a fotózáshoz. Ha ötlet kell, szerintem itt találsz pár jó fotót - made by syaky :D

Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

ui: természetesen aki jön a hidegfémes túrára az már ott belehúzhat a fotózásba! :D







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez