2011. március 28., hétfő

Tops Tracker mint olyan

Üdv

Manapság előtérbe került nálam ez a nem mindennapi formákkal megáldott túlélőkés, és úgy gondoltam amit csak érdemes tudni róla (illetve össze tudtam szedni belőle) közzé teszem mindenki számára. Döntse el maga -ha tudja-, hogy mire is való ez a kés.


Kezdődjön pár általam készült képpel:
 
 


Youtubos videók: (Aki szokott késes videókat nézni Nutnfancy neve biztos ismerősen cseng)




S végül egy igen hosszú és alapos bemutatót/tesztet olvashattok róla. A cikk nem mostanság készült de szerintem aktualitását nem vesztette el. A cikk írója személyes jóbarátom Laikus, akinek az engedélyével teszem mindezt.
Laikus, még egyszer köszönöm. Szerintem fantasztikus a cikk.

A kés története a ’80-as évek elejére nyúlik vissza, amikor is (éppen) egy interjú során, az akkor már „híres” túlélési szakértőt, „nyomkeresőt” megkérdezte a riporter, hogy ha csupán egyetlen eszközt választhatna egy „túlélési szituációhoz”, mi lenne az?
Tom Brown azt válaszolta, hogy egy kés mellett döntene.
A riporter tovább faggatta, hogy melyik kés lenne az?
Tom Brown ezen a kérdésen eltöprengett egy ideig, majd azt válaszolta, hogy az a „bizonyos” kés még nem létezik.
A riporter némileg meglepett kérdésére, hogy vajon miért nem létezik még az a kés, félig-meddig tréfásan azt a választ adta, hogy mert még nem tervezte meg…
A riporter a beszélgetést azzal zárta, hogy ő bizony nagyon kíváncsi lenne arra a késre, ha Tom Brown megtervezné…       ha kiváncsi vagy a folytatásra kattints ide.

Ha kedvet csináltam neked ehhez a késhez itt megveheted.
Remélem tudtam neked valami újat is mondani e témában.

Maradok tisztelettel:
Sztrakkay aka syaky

2 megjegyzés:

  1. sexy darab :) kar hogy IRDATLAN felkg..

    VálaszTörlés
  2. Ez a kés igen megosztja a késes társadalmat. Valaki szereti, valaki nem érti. A súlya az egy dolog, szerintem szokható, használható is. Az biztos, hogy az élezése irdatlan munka és senki nem fogja utánaélezni egy kis fenőkővel(DC4). Bár a TOPS örök élezési garanciát vállal, na de, hogy hol, ki és mikor, az rejtély. Nincs ilyenem és valsze nem is lesz, jobban kedvelem a letisztult és bevált pengeformákat(ESEE, Fallkniven), de azért tegyük a kezünket a szívünkre, ki az a késszerető ember akiben ne indítana el valamit ilyen-olyan módon???

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed.
Kérlek írd meg itt a megjegyzésben, ha valamilyen késes téma kifejezetten érdekel.

Powered By Blogger
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez